Scenoje susirems Jazzu ir Donny Montell: kuris geresnis?

Pasaulinę šlovę pelnęs muzikos renginys „Red Bull Soundclash“ grįžta į Lietuvą. Oficialiai patvirtinta, kad antrą kartą mūsų šalyje rengiamas didžiausių pasaulyje muzikos kovų titulą pelnęs šou bus surengtas rugsėjo 8 dieną „Siemens“ arenoje Vilniuje. Didžiojoje scenoje vyksiančioje muzikos fiestoje „Red Bull Soundclash 2017“ susigrums du garsiausi šių dienų populiariosios muzikos atstovai: Jazzu ir Donny Montell.

Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 23, 2017, 10:12 AM

Ilgus mėnesius specialiai šiam renginiui besiruošiantys Jazzu ir Donny Montell susitiks keturiuose muzikos raunduose, o nugalėtoją lems publika. Gerbėjų plojimų ir ovacijų keliamą triukšmą fiksuos specialūs ir itin tikslūs garso matuokliai. Kad viskas būtų sąžininga, procesą kontroliuos teisėjas, kurio tapatybė bus atskleista netrukus. 

Pagal pasaulines taisykles pirmame raunde Jazzu ir Donny atliks savo dainas. Antrame raunde meistriškai vykdys dainų „perėmimą“. Trečiasis bus skirtas gerai žinomų hitų remiksams. Ketvirtame raunde Jazzu ir Donny į sceną žengs kartu su kviestinėmis žvaigždėmis, kurioms padedant sieks nugalėti negailestingoje kovoje. 

„Red Bull Soundclash“ renginys pirmą kartą mūsų šalyje buvo surengtas 2012 m. Tada savo jėgas išbandė Marijonas Mikutavičius ir grupė „G&G sindikatas“. Prieš penkerius metus vykusiame šou triumfavo M.Mikutavičius, kuris po du mėnesius vykusio intensyvaus pasiruošimo ir daug jėgų kainavusių keturių raundų nugalėjo repo grandus. Marijono ir „G&G sindikato“ susitikimui vadovavo grupės „Bix“ lyderis ir „X-Factor“ teisėjas Saulius Urbonavičius-Samas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.