Didelio dėmesio muzikos platformose sulaukęs naujasis Donny Montell singlas jau ir „YouTube“

Praėjusią savaitę atlikėjas Donny Montell pristatė naujausią savo ir skandinavų darbą, kūrinį „Move Your Body“, kurio premjera įvyko visame pasaulyje gerai žinomose muzikos platformose „Spotify“ ir „Apple Music“.

Donny Montell singlo vir<br>Organizatorių nuotr.
Donny Montell singlo vir<br>Organizatorių nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 27, 2017, 9:48 AM

Šią savaitę vienas geriausių šalies atlikėjų kūrinį pristato ir „YouTube“ platformoje.

„Naujausia mano daina „Move Your Body“ turi visus hito bruožus, tačiau tai nesvarbiausia, – aš darau tai kas man patinka“, – sako Donatas Montvydas.

Prie naujojo atlikėjo kūrinio dirbo šeši žmonės įskaitant patį Donatą, kuris ir prodiusavo šią dainą. 

„Pats vertingiausias yra procesas ir kolaboracija su geriausiais švedų prodiuseriais. Būdamas tarp jų ir su jais įrašų studijoje Stokholme jaučiuosi bent šiek tiek arčiau savo svajonės“ – atvirauja atlikėjas.

Argumentuodamas kūrinio premjerą pasaulinėse muzikos platformose, kurios, ne paslaptis, kad Lietuvoje vis dar yra mažiau populiarios, Donny Montell siekia ne tik edukuoti muzikos gerbėjus, tačiau ir viešinti Lietuvos muzikos rinką pasaulinėje arenoje. 

„Kitas, nemažiau aktualus klausimas – kiek lietuvių atlikėjų dainos anglų kalba turi galimybių Lietuvos muzikos rinkoje? Įsitikinau, jog Lietuvos radijo stotys šiuos kūrinius prilygina prie užsienietiškų, todėl konkuruoti su pasauliniais atlikėjais ir jų hitais iš ties sudėtinga. Negaliu neleisti dainų anglų kalba, kitaip užkirsim savo kelią užsienio rinkoje.

Labai svarbu jog žmonės tai suprastu ir palaikytų klausydami jų „Spotify“ ar „Apple Music“, dėl šios priežasties premjera ir įvyko šiose platformose. Tai prideda Lietuvos atlikėjams galimybę būti pastebėtiems užsienyje ir tai daug pasakytų užsieniui apie mūsų Lietuvos rinką ir žmonių mentalitetą. Mes turim būti pasaulietiški ir tuo pačiu didžiausiais rėmejais savo šalies atlikėjų”.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.