Lietuvos atlikėjams - kvietimas į svarbų festivalį Vokietijoje

Lietuvos muzikos verslo asociacija šiandien skelbia apie bendradarbiavimą su didžiausiu muzikos festivaliu-muge Vokietijoje „Reeperbahn“ – čia išskirtinis dėmesys bus skiriamas dviejų lietuvių atlikėjų pasirodymams.  

Festivalio programoje numatyta vieta dviems atlikėjams iš Lietuvos.<br> R.Šeškaičio nuotr.
Festivalio programoje numatyta vieta dviems atlikėjams iš Lietuvos.<br> R.Šeškaičio nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 5, 2017, 12:15 PM, atnaujinta Jul 5, 2017, 12:18 PM

„Praėjusių metų patirtis festivalyje dirbant su atlikėjais iš Lietuvos parodė, jog jūsų šalies muzikantai yra be galo profesionalūs, gali drąsiai konkuruoti tarptautinėje rinkoje, o festivalio publika juos tiesiog įsimyli“, – teigia festivalio muzikinės programos vadovė Evelyn Sieber. 

Dėl šių priežasčių dviems atlikėjams iš Lietuvos šiemet vėl bus suteikta galimybė pasirodyti vienoje iš festivalio scenų. Tautiečių pasirodymams Hamburge vykstančiame festivalyje šiemet skirta trečioji festivalio diena – rugsėjo 22-oji. Lietuvių kūryba bus pristatoma klube „Nochtspeicher“, talpinančiame pusketvirto šimto žmonių. 

Visi, norintys pasirodyti „Reeperbahn“ festivalyje, šiuo metu gali registruotis į specialiai lietuvių atlikėjams sukurtą pašto dėžutę lithuania@reeperbahnfestival.com siųsdami oficialioje festivalio svetainėje nurodytą informaciją (https://www.reeperbahnfestival.com/en/info/band-application). 

Registracija vykdoma iki liepos 21 dienos, po kurios festivalio organizatoriai atrinks du atlikėjus iš Lietuvos, šiemet turėsiančius galimybę pristatyti savo kūrybą Hamburge. 

Muzikos festivalis-mugė „Reeperbahn“ šiemet įvyks jau dvyliktą kartą. Vieno didžiausių muzikos industrijos renginių Europoje programą sudaro daugiau nei 800 atskirų renginių – naujų atlikėjų muzikinių pasirodymų, naujausių filmų bei literatūros pristatymų, taip pat konferencijų, kontaktų vakarų, kuriuose susirenka muzikos industrijos profesionalai iš viso pasaulio. 

Šiemet „Reeperbahn“ festivalis Hamburge vyks rugsėjo 20-23 dienomis. Ankstesniais metais muziką iš Lietuvos jame jau pristatė Alina Orlova, „Colours of Bubbles“, „Garbanotas bosistas“ ir GJan. Jų pasirodymus festivalyje 2013 ir 2015 metais rengė muzikos agentūra M.P.3 ir Lietuvos muzikos verslo asociacija.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.