Lino Adomaičio sėkmė: oro uoste sutiko dievinamą muzikos žvaigždę

Dainininkas Linas Adomaitis pirmadienį džiūgauja dėl netikėtos pažinties – Amsterdamo oro uoste jis sutiko vienos mėgstamiausių savo grupių „Jamiroquai“ lyderį Jay Kay.

L.Adomaitis ir "Jamiroquai" lyderis Jay Kay.<br> Nuotr. iš asmeninio albumo.
L.Adomaitis ir "Jamiroquai" lyderis Jay Kay.<br> Nuotr. iš asmeninio albumo.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 10, 2017, 6:04 PM

Britai „Jamiroquai“ šiuo metu keliauja per Europą, pristatydami po septynerių metų pertraukos išleistą albumą „Automaton“.

Pamatyti šios grupės koncertą buvo sena L.Adomaičio svajonė. Lietuvių muzikantas labai mėgsta „Jamiroquai“ kūrybą ir netgi į savo koncertų programą kartais įtraukia šios grupės dainas.

Žinodama vyro aistrą šiai grupei, jo žmona Irma per Kalėdas padovanojo retą „Jamiroquai“ plokštelę, o šią savaitę žinoma pora išsiruošė į Florenciją, kur antradienį stebės grupės koncertą.

Tačiau šios kelionės labai laukęs L.Adomaitis nė nesvajojo, kad pakeliui į Italiją Amsterdamo oro uoste netikėtai sutiks ir „Jamiroquai“ lyderį.

„Galvojau, kad po koncerto jo sutikti neįmanoma. Bet štai – dabar kartu skrendame į jo koncertą“, - džiaugėsi Linas.

Užkalbintas britas, garsėjantis ir gana aikštingu charakteriu bei didele brangių automobilių kolekcija, lietuviui pasirodė mielas ir paprastas.

„Sėdžiu Amsterdamo oro uoste, naršau telefone, staiga Irma sako – žiūrėk, kas ateina. Ir taip tiesiai į mus atvaro Jay Kay ir gretimoj kėdėj atsisėda. Sakau jam: "Mes skrendam į tavo koncertą“. O jis: „Fainai, kas gero? Susimatom rytoj“. 

Kai žinai, kad į jo koncertus sunku bilietų gauti, o jei ir gauni - tai apie susitikima po koncerto gali tik pasvajot. Ir čia opa, taip paprastai, vos ne jis pats pas mus ateina! Draugai, patikėkit, koks tai jausmelis, kai jo kūrybos klausaisi nuo 1994 metų. Jis ir Stevie Wonderis - mano didžiausi funk-soul muzikos dievukai!“ - emocijomis dalijosi L.Adomaitis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.