Pamatykite: naujame Edgaro Lubio klipe - Vilnių budinančios linksmybės

Edgaras Lubys savo gerbėjams pristato vasarišką staigmeną – šviežiai iškeptą šiltajam sezonui skirtos dainos „Vasaros naktis“ vaizdo klipą.

E.Lubys klipą nufilmavo Rytėlyje - naujame Vilniaus kultūrinio gyvenimo reiškinyje.<br>R.Šeškaičio nuotr.
E.Lubys klipą nufilmavo Rytėlyje - naujame Vilniaus kultūrinio gyvenimo reiškinyje.<br>R.Šeškaičio nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 12, 2017, 1:44 PM, atnaujinta Jul 12, 2017, 2:56 PM

 

Filmavimo darbai vyko netikėtoje vietoje – VCUP prekybos centro terasoje, kur atsiveria akį traukianti Vilniaus panorama. Čia dainininko bičiulis, sporto ir sveikos gyvensenos judėjimo "MyHero!" įdėjinis vadas Ignas Bakėjus su komanda organizavo Rytėlį – naują Vilniaus kultūrinio gyvenimo saldainį. 

 

„Rytėlis – sveikai subalansuotas madingas reikalas, vertas metų išdaigos titulo. Didžiausia alternatyva ir avantiūra, kurią teko stebėti pastaraisiais metais. Šių pasiliksminimų atmosfera tobulai atitiko mano dainos vaizdo klipo viziją. Žmonių laisvumas ir ekspresija žavi, tad ir rezultatas  – energija vibruojantis klipas“, – sako E.Lubys.  

 

Renginio temą „Vasaros beprotybė“ padiktavo lietuviški nenuspėjami orai: tai džiuginantys tropikų kaitra, tai merkiantys Vilnių lietumi. Vaizdo klipo epicentre atsirūdė visi susirinkusieji apsirengę beprotiškiausius kostiumus – nuo indėniškų galvos papuošalų iki tigro kostiumų. Naujausia daina „Vasaros naktis“ sulaukė didžiulių ovacijų, po kurių nieko daugiau nebeliko tik dainą pakartoti!

 

„Rytėliai gimė norint suteikti žmonėms galimybę išreikšti save, išlaisvinti savo kūrybines galias ir paskatinti gyvenimo pokyčiui. Dažnam tikras iššūkis yra vien atsikelti ankstyvą rytą  5 ar 6val. Tokių pašėlusių žmonių atsiranda vis daugiau ir mažais žinsneliais jie keliauja link didesnių pasikeitimų savo gyvenime –  naujų rytinių ritualų atsiradimo ar net žalingų įpročių atsisakymo“, – teigia I.Bakėjus.  

 

„Turėjome nuogastavimų, kad iš vakaro siaubusi Vilnių liūtis gali atbaidyti dalyvius, bet buvome maloniai nustebinti, kad ankstyvą rytą susirinko beveik šimtas drąsių vilniečių, nepabūgusių lietaus. Šėlo visi taip, kad linksmybės aidėjo ir kitoje Neries krantinėje. Smagu, kad Edgaras pasitikėjo mumis kurdamas vaizdo klipą ir įsiliejo į Rytėlio sukūrį“, – džiaugėsi organizatoriai, jau kuriantys planus naujiems Rytėliams.

 

Naujasis E.Lubio klipas - lrytas.lt skaitytojų dėmesiui:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.