„Depeche Mode“ netikėtai atšaukė koncertą Minske, sunerimo ir gerbėjai Lietuvoje

Pirmadienį Baltarusijos sostinėje Minske turėjęs vykti garsios britų grupės „Depeche Mode“ koncertas atšauktas kone paskutinę minutę.

"Depeche Mode" dainininkas D.Gahanas.<br> Scanpix/AFP nuotr.
"Depeche Mode" dainininkas D.Gahanas.<br> Scanpix/AFP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2017-07-17 22:42

Albumą „Spirit“ pristatančių pasaulinių gastrolių pasirodymas pirmadienį turėjo būti surengtas Minsko arenoje.

Popiet grupė išplatino pareiškimą, kuriame pranešė, kad koncertas neįvyks dėl grupės nario ligos. „Depeche Mode“ atsiprašė ir patikino, kad ieškos galimybių pasirodymą Minske surengti vėliau.

Dėl kurio grupės nario sveikatos kilo problemų, nepranešama, tačiau Baltarusijos žiniasklaidoje jau pasirodė žinučių, jog grupės dainininkas Dave'as Gahanas pateko į ligoninę dėl virškinimo sutrikimų.

Žinia sukėlė nerimą „Depeche Mode“ gerbėjams Lietuvoje. Mat iš Minsko grupė turi keliauti į Kijevą, o iš ten – į Varšuvą, kur šį penktadienį turi vykti jos koncertas Nacionaliniame stadione.

Į šį pasirodymą bilietus turi ir nemažai lietuvių – mat iš pradžių nebuvo skelbiama, kad „Depeche Mode“ šių gastrolių metu koncertuos ir Lietuvoje. Kad kitų metų vasario 22-ąją grupė gros Vilniaus „Siemens“ arenoje, paaiškėjo tik prieš porą savaičių.

Todėl ketinantiems vykti į Varšuvą neramu, ar nebus atšauktas ir pasirodymas Lenkijoje – kol kas apie tai nėra jokios informacijos.

Lrytas.lt primena, kad 2009-aisiais grupė atšaukė nemažai pasirodymų, tarp jų – ir koncertą Vilniaus „Žalgirio“ stadione, kai pačioje pasaulinių gastrolių pradžioje blogai pasijuto dainininkas D.Gahanas.

Medikai jam nustatė piktybinį šlapimo pūslės auglį – jį išoperavus, dainininkas pasveiko ir po kelių savaičių sugrįžo į sceną.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.