Reperis Omerta kviečia į vienintelį savo koncertą šią vasarą: drąsiai atsiveskite vaikus

Vienas ryškiausių lietuviško repo atlikėjų Omerta kviečia visus gyvos muzikos gerbėjus į vienintelį savo vasaros koncertą po atviru dangumi.

Omerta.<br>"Ponulis Production" nuotr.
Omerta.<br>"Ponulis Production" nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 17, 2017, 2:46 PM, atnaujinta Jul 17, 2017, 2:56 PM

Ne kartą nominuotas M.A.M.A. ir Lietuvos hiphopo muzikos apdovanojimuose, 2015 metais išleidęs pirmą trigubą lietuviškos hiphopo muzikos albumą ir pelnęs metų MC statulėlę, atlikėjas šiuo metu intensyviai dirba įrašų studijoje, kur įrašinėja net du albumus.

Liepos 21 dieną reperis kviečia į koncertą po atviru dangumi, kuris vyks sostinės „Vasaros terasoje“ (Mokytojų namų kiemelis).

Vilniečių pamėgtoje erdvėje atlikėjas pasirodys ne vienas, o su gyvai grojančiais muzikantais. Gebėjimas koncertuose sukurti jaukią ir ypatingai šiltą atmosferą jau tapo vizitine šio atlikėjo kortele.

„Su nekantrumu laukiu šio koncerto, nes muzikantų grupės sudėtis išties galinga. Pučiamieji ir styginiai pridės dar daugiau jėgos ir spalvų. Labai rimtai ruošiamės šiam koncertui, žinau, kad laukia tikrai labai stiprus pasirodymas“, - sakė atlikėjas.

Beje, šis reperis vengia savo kūryboje naudoti necenzūrinę leksiką, todėl į koncertą gali ateiti ir nepilnamečiai asmenys.

„Pats turiu dukrytę ir mano draugų tarpe yra labai daug jaunų tėvelių, kurie apsilankys šiame koncerte. Todėl drąsiai kviečiu vaikus ir tėvelius ateit į Vasaros terasą. Vaikams iki penkerių metų įėjimas - nemokamas“, - žada reperis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.