„Granatos Live“ žvaigždė Ellie Goulding į Kauną atvyko privačiu lėktuvu

Rumšiškėse vykstant muzikos festivaliui „Granatos Live“, šeštadienį į Lietuvą atskrido ir ryškiausia jo žvaigždė – šį vakarą koncertą surengsianti britų dainininkė Ellie Goulding.

 Ellie Goulding atvyko į Kauną.<br> G.Vidžiūno nuotr.
 Ellie Goulding atvyko į Kauną.<br> G.Vidžiūno nuotr.
 Ellie Goulding atvyko į Kauną.<br> G.Vidžiūno nuotr.
 Ellie Goulding atvyko į Kauną.<br> G.Vidžiūno nuotr.
 Ellie Goulding atvyko į Kauną.<br> G.Vidžiūno nuotr.
 Ellie Goulding atvyko į Kauną.<br> G.Vidžiūno nuotr.
 Ellie Goulding atvyko į Kauną.<br> G.Vidžiūno nuotr.
 Ellie Goulding atvyko į Kauną.<br> G.Vidžiūno nuotr.
Daugiau nuotraukų (4)

Ramūnas Zilnys

2017-08-05 14:19

Trisdešimtmetė dainininkė su savo muzikantais ir palyda į Kauno oro uostą atvyko vidurdienį – hitų „Burn“ ir „Love Me Like You Do“ atlikėja atskrido privačiu lėktuvu.

Akiniais nuo saulės žvilgsnį dengusią žvaigždę oro uoste pažino keletas gerbėjų – nors ji stengėsi išlikti nepastebėta.

Iš oro uosto E.Goulding išvyko ilsėtis į viešbutį, o į festivalį atvyks vakare – jos pasirodymas įvyks 23 valandą.

Didžiausiame Lietuvos vasaros festivalyje, kuriame linksminasi keliolika tūkstančių žmonių, šeštadienį taip pat pasirodys Norvegijos šokių muzikos žvaigždė Alanas Walkeris, Marijonas Mikutavičius, Leonas Somovas ir Jazzu, Saulius Prūsaitis, Monique ir kiti žinomi atlikėjai.

Kai E.Goulding prieš ketverius metus viešėjo Vilniuje, jos koncertas vyko sausakimšame menų fabrike „Loftas“, kuriame telpa kiek daugiau nei tūkstantis žmonių.

Nuo to laiko kai kas pasikeitė – dabar E.Goulding koncertuoja didžiulėse arenose ir festivaliuose, o jos gerbėjų padaugėjo dešimteriopai. 

Ellie yra dainavusi princo Williamo vestuvėse, pelniusi geriausios atlikėjos titulą Britų muzikos apdovanojimuose, įrašiusi keliolika labai populiarių dainų ir pasiekusi tiek, kad galbūt jau galėtų sau leisti niekada nebedirbti.

Dabar, regis, saulė šviečia ne tik jos karjeroje, bet ir asmeniniame gyvenime.

Dar pernai Ellie glaudėsi prie Dougie Poynterio – populiarios grupės „McFly“ muzikanto, su kuriuo draugavo dvejus metus. Prieš metus pora išsiskyrė – dėl didelio užimtumo ir nuolatinių kelionių abiem pasirodė per sudėtinga išlaikyti romantiškus santykius.

Vėliau dainininkė kelis mėnesius buvo peršama su Bobby Richu – dziudo čempionu, kuris šiuo metu yra garsiojo futbolininko Davido Beckhamo šeimos asmens sargybinis.

Tačiau šįmet balandį pasklido kalbos, jog jos širdį užkariavo atletiškas irkluotojas – Didžiosios Britanijos rinktinės narys, septyneriais metais už dainininkę jaunesnis Casparas Joplingas.

Yla iš maišo išlindo, kai pora kartu atėjo į vakarėlį Londono viešbutyje „Mayfair“ ir negalėjo vienas nuo kito atitraukti nei žvilgsnių, nei rankų. Liepos pradžioje britų žiniasklaidą apskriejo nuotraukos, kuriose įamžintos intymios poros atostogų Kaprio saloje akimirkos.

Tiesa, į Lietuvą dainininkė atvyko be mylimojo.

Romantika – mažų mažiausia, ko nusipelno apie meilę ir aistrą dažnai dainuojanti E.Goulding.

Prieš septynerius metus išgarsėjusi moteris – ne tik dainininkė, bet ir talentinga dainų kūrėja. Naujausiame albume „Delirium“, kuris pasirodė 2015-aisiais, ji yra beveik visų kūrinių bendraautorė.

Darbininkų šeimoje užaugusi Ellie studijavo literatūrą ir politikos mokslus, tačiau galiausiai atsidėjo muzikai, kurią pamilo dar vaikystėje – nuo devynerių metų groja įvairiais instrumentais ir rašo dainas.

E.Goulding stilius – moderni popmuzika su ryškiais priedainiais. Jos balsas nėra įspūdingiausias pasaulyje, tačiau neįsiminti tokių dainų kaip „Burn“, „On My Mind“ ar „Love Me Like You Do“ (iš filmo „50 pilkų atspalvių“) tiesiog neįmanoma.

Scenoje ji – judri ir energinga, kurianti linksmą šou su konfeti patrankų šūviais ir šokiais.

Su Calvinu Harrisu, „Major Lazer“, Tinie Tempah ir kitais garsiais planetos atlikėjais dainas įrašiusi Ellie šiandien ir pati yra žvaigždė abiejose Atlanto pusėse.

Nenuostabu, kad reklamuoti savo produktų už didelius pinigus ją samdo įvairios drabužių, kvepalų ir avalynės kompanijos – juk vien socialiniame tinkle „Instagram“ dainininkę seka per 14 milijonų gerbėjų.

„Ellie – didžiausia žvaigždė šios vasaros Lietuvos festivaliuose. Ją pasikviesti – nemenkas iššūkis, bet šįmet mūsų festivalis vyksta penktą kartą, tad mažyčio jubiliejaus proga norėjome išskirtinio koncerto“, – sakė „Granatos Live“ rengėjas Vaidas Zdancevičius.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.