Festivalyje „Roko naktys“ britų žvaigždės kabins medų

Jau šį savaitgalį – rugpjūčio 11-12 dienomis pajūryje griaudės festivalis „Roko naktys“. Į Klaipėdą iš visų Lietuvos vietų suvažiuosiantys roko mėgėjai gaus dvi dienas gero siautulio, o svečiai iš Jungtinės Karalystės galės pasimėgauti tokia nacionaline gėrybe kaip šviežias, ką tik išsuktas medus.

Akimirka iš festivalio „Roko naktys“. <br>Organizatorių nuotr.
Akimirka iš festivalio „Roko naktys“. <br>Organizatorių nuotr.
Organizatorių nuotr.
Organizatorių nuotr.
Organizatorių nuotr.
Organizatorių nuotr.
Organizatorių nuotr.
Organizatorių nuotr.
Organizatorių nuotr.
Organizatorių nuotr.
Organizatorių nuotr.
Organizatorių nuotr.
Daugiau nuotraukų (6)

Lrytas.lt

Aug 10, 2017, 3:09 PM

Didžiausios festivalio žvaigždės – šiuolaikinio britų roko grupė „Blood Red Shoes“. Į Klaipėdą jie atvyks penkiese, bet greičiausiai nekels jokių rūpesčių festivalio organizatoriams.

„Pavydėtinai šauni kompanija, kurios raideryje, be visų scenos reikalų, yra madingais sveikos gyvensenos dalykais tampantys smūčiai, šviežios sultys, kokosų vanduo, lengvi užkandžiai, šis tas airiško, ir daug lietuviško, jei kalbėsime apie alų, – juokėsi „Roko naktų“ organizatoriai. – Vienas dalykas, pasirodęs išskirtiniu – be lietuviško alaus „Blood Red Shoes“ pageidavo ir lietuviško medaus. Gavome jiems visiškai šviežio, tik vakar išsukto. Patieksime su agurkais. Ko gero, taip medaus jie dar nėra kabinę.“

„Blood Red Shoes“ festivalio „Roko naktys“ scenoje pasirodys šeštadienio vakarą, o penktadienį bus galima pamatyti daugybės šiandieninių festivalių ypač geidžiamą serbų kompaniją „Repetitor“. Nepaisant to, kad grupėje – dvi merginos, jie neprašė nei daugiau veidrodžių, nei tobulai apšviestų grimo stalelių: ryte sukirs sočius pusryčius, vėliau gliaudys riešutus – jų pageidavo visokių rūšių. „Gerai, kad jie koncertuos ne tą pačią dieną su „Blood Red Shoes“ ir riešutai jokiomis aplinkybėmis neatsidurs ant britų stalo, nes jie kaip tik nurodė, kad riešutams yra alergiški“, – pasakojo organizatoriai.

Tuo tarpu 30 metų scenoje jau praleidęs BIX lyderis Saulius Urbonavičius-Samas galėtų būti tas, kuriam aktualesnė įprasta roko vaikinų mitybos grandinė. 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.