Jazzu iššūkis Donatui Montvydui: „Ar yra stipresnių už mane?“

„Red Bull Soundclash“ grįžta į Lietuvą. Oficialiai didžiausių pasaulyje muzikos kovų titulą pelnęs šou bus surengtas rugsėjo 8 d. dieną Vilniuje. Didžiojoje scenoje vyksiančioje muzikos fiestoje susigrums du garsiausi šių dienų populiariosios muzikos atstovai: Jazzu ir Donny Montell.

 Jazzu susirungs su Donatu Montvydu.<br> Organizatorių nuotr.
 Jazzu susirungs su Donatu Montvydu.<br> Organizatorių nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Aug 11, 2017, 11:45 AM, atnaujinta Aug 11, 2017, 11:46 AM

Ta proga, būsimojo renginio vedėjas Rolandas Mackevičius pakalbino kontraversišką atlikėją, garsėjančią intelektualiais popmuzikos kūriniais ir skandalingais pareiškimais feisbuke. Taip, tai Jazzu.

Pokalbis truko mažiau, nei 9 min., tačiau čia tilpo šimtaprocentinis informacijos koncentratas ir dar tiek pat juoko. Kaip nesijuoksi, klausydamas atsakymo į klausimą, ar Jazzu neketina atlikti savo dainų country stiliumi – juk viename iš keturių dvikovos raundų reikės savo kūrinius aranžuoti iš naujo kitokio žanro ribose. Tad ar Jazzu panirs į country subtilybes? Ne. Tačiau reaggae ir rocko bus. 

Dar bus slaptų svečių – ketvirtajame dvikovos raunde. Deja, Jazzu savo kozirio neišdavė – tik užsiminė, kad jis scenoje praleido daug metų ir jau yra dainavęs kartu su ja.

Taip pat Jazzu žino, kad antrajame raunde reikės dainuoti Donato dainas – atlikėjai tai nėra pati laukiamiausia dvikovos dalis. Juk sunku dainuoti kūrinius, kuriuos išjautė kitas. Tačiau tam kitam irgi nenuskils – lengvų kąsnelių atlikėja Donatui atiduoti neketina. „Nebent tas kąsnelis bus užnuodytas“, – pridėjo ji.

Interviu metu dar vyko diskusijos apie Donny Montell kaip konkurento stiprumą, jo asmenines savybes, erzinantį jautruolės statusą, lyties keitimą ir kitas įdomybes. Besibaigiant pokalbiui, Rolandas netgi prarado teisėjo objektyvumą – užsiminė, kad Jazzu jį papirko. O ar papirks jus? Nuspręskite patys.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.