Žolinė Palangoje: disko laikus primins linksmybės su „Boney M“

Susirgus pagrindinei grupės „Boney M“ vokalistei Sheylai Bonnick, Palangoje per Jonines turėjęs vykti koncertas buvo atšauktas ir perkeltas į rugpjūčio 15-ą. Grupės nariai pažadėjo į Lietuvą atvykti per Žolinę ir jau visai netrukus pradžiugins ištikimiausius savo gerbėjus.

 „Boney M“.<br> Organizatorių nuotr.
 „Boney M“.<br> Organizatorių nuotr.
Koncerto rengėjų nuotr.
Koncerto rengėjų nuotr.
Grupė „Boney M“.<br>M.Patašiaus nuotr.
Grupė „Boney M“.<br>M.Patašiaus nuotr.
Grupė „Boney M“.<br>M.Patašiaus nuotr.
Grupė „Boney M“.<br>M.Patašiaus nuotr.
At<br>LR archyvo nuotr.
At<br>LR archyvo nuotr.
Daugiau nuotraukų (5)

Lrytas.lt

Aug 11, 2017, 1:59 PM, atnaujinta Aug 11, 2017, 2:34 PM

Tai, kad „Boney M“ pavergė begales širdžių, įrodo šimtai milijonų peržiūrų „YouTube“ ir dešimtys milijonų parduotų albumų. Tai yra muzika, kuri niekada nepraras populiarumo visame pasaulyje ir bus laikoma geros nuotaikos garantu.

Koncerto organizatorių teigimu, Sheyla yra pagrindinė grupės vokalistė, todėl būtų buvę nesąžininga kviesti kitus grupės narius koncertuoti be jos. Prireikė laiko, kol Sheyla pasveiko po ją netikėtai užklupusio plaučių uždegimo. Be to, anot jų, žmonės, įsigiję bilietus, turėjo lūkesčių išvysti visą grupę, ne pavienius jos narius, todėl ir buvo nuspręsta koncertą surengti rugpjūčio 15-ą. 

„Prieš pat Jonines Sheylai buvo diagnozuotas plaučių uždegimas. Vykti į Lietuvą jai būtų buvę pavojinga. Ši rimta liga buvo pagrindinė koncerto per Jonines atšaukimo priežastis. Be Sheylos koncertuoti nebūtų gerai, grupė būtų nepilna. Tai būtų tarsi apgavystė, jei vietoje keturių narių scenoje pasirodytų trys.

Negalėjome nei grupės versti koncertuoti, nei reikalauti atlyginti nuostolius, nes nuo tokių ligų kaip plaučių uždegimas nė vienas nesame apsaugotas. Taip pat negalėjome reikalauti iš grupės ir to, kad Sheyla būtinai atvyktų. Plaučių uždegimas yra labai pavojinga liga, dėl kurios yra rimtai nukentėjęs ne vienas“, – kalbėjo vienas renginio organizatorių Rimas Vainauskas.

„Rugpjūčio 15-oji yra nedarbo diena, todėl labai tikimės, kad įsigijusieji bilietus anksčiau ir vėl atvyks į pajūrį. Beje, norintieji pasiklausyti Boney M dar turės galimybių tai padaryti, mat dar yra likę bilietų, tačiau jie sparčiai tirpsta. Patiksliname: renginys vyks Jūratės g. 13 esančioje koncertų salėje. Salę teko pakeisti dėl akustinių sprendimų. Manome, kad čia susirinkusieji reginiu tikrai neturėtų nusivilti“, – paaiškino R. Vainauskas.

Tuo metu ir pati Sh. Bonnick labai apgailestavo, kad per Jonines į Palangą atvykti jai nepavyko, tačiau dabar džiaugiasi pasveikusi ir nekantriai laukia susitikimo su gerbėjais Lietuvoje jau visai netrukus.

„Džiaugiuosi, kad pavyko pasveikti. Nors tai ir užtruko, jau esu pasirengusi susitikimui su Lietuvos žmonėmis, kurių labai pasiilgau. Labai laukiu progos vėl su jumis pasimatyti per Žolinę“, – likus mažiau nei savaitei iki koncerto Palangoje kalbėjo Sh. Bonnick.

Atlikėja į aštuntąjį dešimtmetį gerbėjus žada nukelti dainomis, kurias kažkada daugelis klausėsi per slopinamas užsienio radijo stotis ar sukdami paslapčia įsivežtas vinilines plokšteles. Abejingų tikrai nepaliks grupės vizitine kortele tapusi „Dady Cool“, o ryškiausius disko metus primins šlageris „Rivers of Babylon“.

Kartu su atlikėja keliauja atsidavusi instrumentalistų ir pritariamųjų vokalų grupė, todėl tokios dainos kaip „Crazy Music“ ar siautulingoji „Ma Baker“ žada suskambėti geriau nei bet kada.

Pastaruoju metu Sh. Bonnick aktyviai domisi gydymu balsu ir padeda daugeliui žmonių. Dėl šios priežasties koncertas įgaus įvairesnių, galbūt ir neįprastų atspalvių bei muzikinių ieškojimų.

Kartu renginio žiūrovams gerą energiją skleis ir šypsenas kels legendiniai, didžiulę patirtį scenoje sukaupę humoristai Raimondas Šilanskas ir Raimundas Bingelis.

„1 minutė juoko prailgina gyvenimą, – įsitikinę humoristai. – O kas nenori gyventi ilgiau ir dar linksmai?“

R. Šilanskas ir R. Bingelis, ilgus metus vadinami Lietuvos humoro karaliais, sako, jog aplinkui pilna gyvenimą atspindinčių anekdotiškų situacijų. Kaip ir anksčiau, taip ir dabar dažniausiai jose atsiduria vyrų ir moterų tarpusavio santykiai. Anekdotus pasakosiantys renginio vedėjai teigia turintys vidinį filtrą, kuriuo geba atsisijoti labiausiai publiką išjudinančius juokus, tad užtikrina, jog liūdna tikrai nebus.

Renginio organizatorių teigimu, „Boney M“ nariai į Lietuvą atvykti ketina koncerto dieną.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.