Dovilė Filmanavičiūtė grįžta prie muzikos: pristatys savo sukurtą lopšinę

Nuolat eksperimentuojanti vokalistė, pozityvumu trykštanti ir kitus užkrečianti, aktyviai savo gyvenimiškas įžvalgas reiškianti socialiniuose tinkluose visuomenininkė, beprecedenčio moteriško judėjimo „Normalios bobos“ idėjinė lyderė, scenoje žinoma kaip Miss Sheep, o verslo pasaulyje – kaip Dovilė Filmanavičiūtė. Atrodytų, visko gyvenime mačiusiai moteriai iššūkių netrūksta, visgi jau rugsėjo 10-ąją ji pristatys naujausią savo projektą – lopšinę vaikams.

Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Aug 28, 2017, 10:38 AM, atnaujinta Aug 28, 2017, 10:42 AM

Sekmadienio rytą prekybos centre „Panorama“ vyksiančio debiutuojančios rašytojos Viltės Sabalienės ir dailininko Vlado Mackevičiaus bendro projekto – nuotykių pasakos “„Sapniukas Liukas ir Sidabrinis kabliukas“ – pristatymo metu Dovilė žada šviežutėlės specialiai šiai miego knygai sukurtos lopšinės premjerą.

„Mintis savo balsu palydėti vaikus į sapnų pasaulį mano galvoje sukosi jau seniai, tačiau kiekvienam „užklasinės veiklos“ projekto įgyvendinimui reikia daug disciplinos ir laiko. Kuomet perskaičiau Sapniuko Liuko istoriją ir savo mintimis apie lopšinių albumą pasidalinau su knygos autore Vilte, šia idėja užsidegėme abi. Taip atsirado aiškūs terminai ir nebeliko kur trauktis – pirmąją mano miego dainą jau rugsėjo pradžioje bus galima išgirsti knygos pristatymo metu“, – su užsidegimu naujo muzikinio projekto gairėmis dalijosi Dovilė.

Nuotykių pasakos „Sapniukas Liukas ir sidabrinis kabliukas“ pristatymo metu ištrauką iš knygos skaitys Indrė Kavaliauskaitė-Morkūnienė, o visų 38 knygoje esančių iliustracijų originalias versijas pristatys dailininkas Vladas Mackevičius:

„Iliustruoti knygą vaikams buvo nemenkas iššūkis, tačiau kuo projektas sudėtingesnis, tuo labiau mano širdis prie jo linksta. Nuo pat pradžių mane sužavėjo Viltės idėja visų iliustracijų originalus parduoti siekiant surinkti Sapniuko fondą“, – pasakojo tarp Vilniaus ir Maskvos gyvenantis pasaulyje žinomas tapytojas. 

Sapniuko fondo lėšos bus skiriamos likimo nuskriaustų vaikų miegui – profesionalių aktorių grupės ligoninėse ir vaikų namuose skaitys pasakas prieš miegą. Knygos autorės V. Sabalienės teigimu, pagalbos vaikams projekto įgyvendinimui bus pasitelkta gerai žinoma organizacija „RAUDONOS NOSYS Gydytojai klounai“:

 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.