Vilniuje koncertuosianti Vokietijos hiphopo žvaigždė prasitarė apie šaknis Lietuvoje

Rugsėjo 1-ąją dieną naujo renginių sezono pradžią Vilniuje pažymės legendinis Vokietijos reperis Torch, čia koncertuosiantis su savo projektu „DJ Haitian Star”. 

 DJ Haitian Star močiutė gimė Lietuvoje.<br> Nuotr. iš asmeninio albumo.
 DJ Haitian Star močiutė gimė Lietuvoje.<br> Nuotr. iš asmeninio albumo.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Aug 28, 2017, 10:38 AM

Naujasis renginių sezonas hiphopo gerbėjams Lietuvoje žada daug svečių iš viso pasaulio. Spalio mėnesį Vilniuje lankysis viena iš garsiausių Rusijos repo grupių „Triagrutrika”, rugsėjo 5-ąją gerbėjai turės galimybę išgirsti lyriško repo atstovus iš Amerikos „Divine Council”, o rugsėjo 1-ąją stiprų sezono atidarymą, bare „Peronas” pažymės vokiečių legenda „DJ Haitian Star”. 

„DJ Haitian Star” daug kam geriau žinomas, kaip vienas iš Vokietijos hiphopo scenos pradininkų Torch. Reperis, šiuo vardu išgarsėjęs ne tik Vokietijoje, bet ir visoje Europoje, į Lietuvą atvyks su projektu, kuriame ant scenos stoja ne taip kaip įprasta - didžėjaus vaidmenyje. Šis atlikėjui leidžia išlipti iš hiphopo muzikos rėmų ir į vakarėlio programą įtraukti fanką, disko ir kitus muzikos žanrus. 

„DJ Haitian Star” projekto muzika, greta amerikietiško hiphopo, taip pat smarkiai įkvėpta atlikėjo šaknų Vokietijoje ir Haityje. Tačiau šis prasitarė ir apie gimines Lietuvoje: „Mano močiutė buvo vokietė, tačiau gimė Lietuvoje, o čia lankytis man dar neteko. Apkeliavęs visą pasaulį pagaliau turiu progą apsilankyti ten, kur gimė mano protėviai”, - džiaugėsi atlikėjas. 

Įdomu ir tai, kad „DJ Haitian Star” projekto muzika išskirtinai leidžiama tik fiziniame formate, o internete jos rasti be galo sunku. Būtent dėl to koncertas Vilniuje taps puikia proga susipažinti su atlikėjo muzika.

Su Vokietijos žvaigžde rugsėjo 1-ąją taip pat koncertuos vietinių didžėjų desantas: DJ Mamania, Mr.Propper, Alko ir Flakes. 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.