Kauniečiai Rugsėjo 1-ąją triukšmingai švęs kartu su reperiu Omerta

Vienas ryškiausių ir geriausių lietuviško repo atlikėjų Omerta kviečia visus kauniečius ir gyvos muzikos gerbėjus naujų mokslo metų pradžią atšvęsti kartu.  

 Omerta - vienas ryškiausių Lietuvos reperių.<br> "Ponulis Production" nuotr.
 Omerta - vienas ryškiausių Lietuvos reperių.<br> "Ponulis Production" nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Aug 29, 2017, 12:13 PM, atnaujinta Aug 29, 2017, 12:18 PM

Ne kartą nominuotas M.A.M.A. ir Lietuvos hiphopo muzikos apdovanojimuose, atlikėjas šį kartą kviečia į vienintelį ir didžiausią savo solinį koncertą po atviru dangumi, kuris vyks „Adform“ kiemelyje (buvusiame Ryšių kiemelyje).

Kauniečių jau pamėgtoje erdvėje atlikėjas pasirodys ne vienas, o su 11-a gyvai grojančių muzikantų. Gebėjimas koncertuose sukurti jaukią ir ypatingai šiltą atmosferą jau tapo vizitine šio atlikėjo kortele.

„Man tai ypatingas koncertas, nes pasirodyti scenoje su gyvai grojančiais muzikantais, styginiais ir pučiamaisiais yra neapsakomas malonumas. Manau, daugelis klausytojų visiškai kitaip pažvelgs į mano kūrybą ir naujai ją atras“, - atvirauja Omerta.  

Atlikėjo darbo grafikas išties įtemptas. Šiuo metu Omerta kuria net du albumus – akustinį ir studijinį. Naujiena iš pastarojo albumo, kūrinys „Laisvė - nuodai“, prieš keletą savaičių buvo pristatytas klausytojų vertinimui ir netrukus "YouTube" platformoje pateko tarp populiariausių lietuviškų vaizdo įrašų.

Be viso to, artimiausią savaitgalį atlikėjo laukia net trys koncertai. Rugsėjo 1-ąją, po koncerto „Adform“ kiemelyje, visi kviečiami į oficialų renginio „afterį“, kuris vyks klube „Combo“, čia Omerta naujų metų pradžią švęs kartu su studentais.

O jau rugsėjo 2-ąją dieną atlikėjas pasirodys Vilniaus "Sostinės dienų" renginyje, kur tai pat kartu su gyvai grojančiais muzikantais džiugins vilniečius ir Vilniaus miesto svečius. 

Taip pat džiugina faktas, kad atlikėjas vengia savo kūryboje naudoti necenzūrinę leksiką, todėl į koncertą gali ateiti ir nepilnamečiai asmenys.

„Pats turiu dukrytę ir mano draugų tarpe yra labai daug jaunų tėvelių, kurie apsilankys šiame koncerte. Todėl drąsiai kviečiu tėvelius ir vaikus ateiti į "Adform" kiemelį. Vaikams iki penkių metų įėjimas nemokamas“, - sako Omerta.

Naujausia jo daina „Laisvė - nuodai“:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: kodėl iškrėsta Darbo partijos būstinė?