Lietuvoje pirmą sykį koncertuos garsi JAV atlikėja LP

Šiuolaikinės popmuzikos gerbėjams – džiugi žinia. Vilniuje šįmet pasirodys itin madinga JAV dainininkė LP.

Atlikėja LP pirmąsyk dainuos Lietuvoje.<br>„ViDA Press“ nuotr.
Atlikėja LP pirmąsyk dainuos Lietuvoje.<br>„ViDA Press“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Aug 30, 2017, 8:10 AM

Italų kilmės poproko atlikėja, kurios tikrasis vardas – Laura Pergolizzi, paskelbė, kad Lietuvą įtraukė į savo pasaulinių gastrolių maršrutą.

Pirmąsyk į mūsų šalį atvykstančios artistės koncertas gruodžio 11-ąją vyks Vilniaus salėje „Compensa“. Bilietus į jį bus galima įsigyti jau šį penktadienį.

36-erių artistė pirmąjį albumą „Heart-Shaped Scar“ išleido dar 2001-aisiais, bet plačiau išgarsėjo tik prieš keletą metų.

Praėjusio dešimtmečio pabaigoje ji pradėjo sėkmingą dainų autorės karjerą – LP parašytus kūrinius dainavo Christina Aguilera, „Backstreet Boys“, Cher, Leona Lewis, kitos didelės žvaigždės. Simpatijų Lauros kūrybai neslepia ir viena populiariausių planetos dainininkių Rihanna.

„South By Southwest“, „Bonnaroo“, „Lollapalooza“ ir kituose dideliuose JAV festivaliuose koncertavusi LP savo kūriniais jau prasimušė ir į televiziją. Pavyzdžiui, daina „Muddy Waters“ skamba populiariame TV seriale „Oranžinė – tai nauja juoda“.

Šiuo metu dainininkė keliauja per pasaulį pristatydama pernai išleistą ketvirtąjį savo albumą „Lost On You“. Prancūzijoje, Italijoje, Belgijoje, Didžiojoje Britanijoje jis pakilo į populiariausių įrašų dvidešimtuką.

Asmeninio gyvenimo labirintų neslepianti LP yra lesbietė – titulinė naujojo albumo daina, tapusi populiariausiu savaitės kūriniu keliose Vakarų Europos šalyse, yra sukurta apie išsiskyrimą su buvusia mylimąja.

Nuo 2015 metų atlikėja draugauja su dainininke Lauren Ruth Ward – šią vasarą prieš koncertą Prancūzijoje pora susižadėjo.

Daina „Lost On You“:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.