Lietuvoje koncertuos JAV repo legendos „Onyx“

Po dvejų metų pertraukos į Vilniaus menų fabriką „Loftas“ šį rudenį sugrįš garsi JAV repo grupė „Onyx".

 Grupės lyderis - reperis ir aktorius Sticky Fingaz.<br> ViDA Press nuotr.
 Grupės lyderis - reperis ir aktorius Sticky Fingaz.<br> ViDA Press nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Sep 5, 2017, 12:34 PM, atnaujinta Sep 5, 2017, 12:37 PM

Hardcore gangsta repo legendos iš Niujorko koncertą sostinėje surengs lapkričio 3-ąją.

Repo gerbėjai gerai prisimena sausakimšus, „stogą nurovusius” šios grupės pasirodymus Lietuvoje 2014 ir 2015 metais. 

Šis turėtų būti dar siautulingesnis, nes reperiai Vilniuje pristatys naujausią, šiais metais išleistą albumą „Shotgunz in Hell”, įrašytą kartu su Dope D.O.D. 

Albumas buvo teigiamai įvertintas tiek kritikų, tiek gerbėjų, tai dar kartą įrodo, kad 25 metus gyvuojanti legenda dar turi daug jėgos ir toliau išlieka viena įtakingiausių repo grupių pasaulyje.

„Onyx“ –  kolektyvas iš Niujorko, kuris dėl savo gatvinio įvaizdžio, smarkių tekstų, kriminalinių gangsteriškų pašmėžavimų spaudoje tapo vienu populiariausių tikro gangsterių repo simbolių visame pasaulyje.

„Mes iš tikrųjų palikome didelę žymę hiphope. Esame pirmoji, net ne pirmoji, o bene vienintelė repo grupė, per kurios pasirodymus priverčiame minią šokinėti vieni per kitus, šokti nuo scenos, laistytis vandeniu“, – sako „Onyx“ lyderis Sticky Fingaz, kuris pats neretai neatsispiria pagundai smarkiai pasiautėti scenoje.

„Mes netgi pradėjome plikos galvos madą – turbūt dar tada, kai daugelis mūsų dabartinių gerbėjų dar net nebuvo gimę“, – priduria Sticky Fingaz.

Šis atlikėjas yra daugumos reperių autoritetas. Jo patarimų muzikos klausimais prašo daugelis naujos kartos reperių, tokių kaip Eminemas, Kanye Westas ir kiti. Senosios scenos legendos, tokios kaip Dr. Dre ar Xzibitas, yra jo draugai ir kartais net kūrybiniai partneriai.

Pastaruosius dešimt metų skandalingasis „Onyx“ narys laiką leido Holivude, kur jam iki šiol sekasi puikiai. Sticky Fingaz biografijoje šiuo metu yra daugiau kaip 30 vaidmenų kino filmuose bei begalė pasirodymų JAV TV serialuose.

„Onyx“ ir „Wu-Tang Clan“ vaizdo klipas „The Worst“:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.