„Eurovizijos“ laimėtojas Salvadoras Sobralis dėl mįslingos ligos stabdo karjerą

„Euroviziją“ šįmet laimėjęs portugalų dainininkas Salvadoras Sobralis sukėlė nerimo savo gerbėjams -- dėl sveikatos problemų jis stabdo koncertinę veiklą.

 S.Sobralis stengiasi nepasakoti apie savo sveikatos problemas.<br> Scanpix/AFP nuotr.
 S.Sobralis stengiasi nepasakoti apie savo sveikatos problemas.<br> Scanpix/AFP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Sep 6, 2017, 5:07 PM

27-erių dainininkas, kurio atliekama romantiška daina „Amar pelos dois“ šių metų gegužę triumfavo „Eurovizijoje“, serga liga, apie kurią beveik nieko nepasakoja.

Šįmet Kijeve jis turėjo praleisti „Eurovizijos“ repeticijas, nes gydytojai tuo metu jam uždraudė skristi į Ukrainą.

Į „Eurovizijos“ pusfinalį dainininkas vis dėlto atvyko - patekęs į finalą, jame surinko 758 balus ir pirmą sykį istorijoje iškovojo Portugalijai pergalę.

Nors Portugalijos spauda skelbė, kad dainininkas turi sunkią širdies ligą, dėl kurios jam būtinas širdies persodinimas, pats atlikėjas ignoruoja visus raginimus apie tai papasakoti plačiau, nedalina interviu ir savo sveikatos būklę laiko po devyniais užraktais.

Šią vasarą jis surengė nemažai koncertų Portugalijos teatruose ir festivaliuose, tačiau rugpjūčio pabaigoje paskelbė, kad dėl sveikatos problemų atšauks keletą pasirodymų. Netrukus pasklido kalbos, kad sutriko dainininko širdies stimuliatoriaus veikla.

Rytoj jis turėjo tęsti suplanuotas gastroles, tačiau vakar netikėtai pranešė, kad šeštadienį vyksiantis nemokamas koncertas bus paskutinis, o tada jam teks laikinai palikti sceną.

Dainininkas taip pat išplatino emocingą vaizdo įrašą, kuriame piktai paneigė pasklidusias kalbas, jog jam teliko gyventi trys mėnesiai.

„Ne paslaptis, kad mano sveikata - silpna. Turiu problemą, todėl privalau savo kūną atiduoti mokslui.

Problema bus išspręsta, tik nežinau, kada. Sugrįšiu. Gerbkite mano privatumą. Viskas bus gerai, nesijaudinkite“, - įraše kalbėjo akivaizdžiai pavargęs dainininkas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.