Penkios populiariausios netrukus į Lietuvą atvykstančios Nelly Furtado dainos

Spalio mėnesį Kauno „Žalgirio“ arenoje vienintelį pasirodymą Baltijos šalyse surengsianti Nelly Furtado – šešių albumų autorė ir kelių didžiulės sėkmės sulaukusių kūrinių atlikėja. Pristatome penkias populiariausias Kanados muzikos žvaigždės dainas, užkopusias į aukščiausias viršūnes.

Daugiau nuotraukų (6)

Lrytas.lt

Sep 21, 2017, 10:29 AM

1.     „Say it right“

„Say it right“ buvo ketvirtas Europoje išleistas singlas iš N. Furtado albumo „Loose“, kurį prodiusavo hiphopo superžvaigždė, vienas įtakingiausių muzikos prodiuserių Timbaland. Šis kūrinys iškart tapo pasauliniu hitu ir užkopė į JAV, Ispanijos, Prancūzijos ir kitų šalių populiariausių dainų sąrašų viršūnes. Atlikėja buvo nominuota už geriausią moters popvokalą „Grammy“ apdovanojimuose. Pati autorė sakė, kad šią dainą ją įkvėpė parašyti britų dueto „Eurythmics“ dainos „Here Comes The Rain Again“ ritmas. Vaizdo klipe N. Furtado iš pradžių malūnsparniu nusileidžia ant dangoraižio stogo, paskui pasirodo kartu su Timbaland.

2.     „Maneater“

3.     „All good things (come to an end)“

4.     „Promiscuos“

5.     „I’m like a bird“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.