Klaipėdos klubas „Dr. Who“ duris užvers su Omerta ir Linu Adomaičiu

Spalio 6-oji ir 7-oji - paskutinės dvi dienos, kai uostamiesčio naktiniame klube “Dr.Who” bus itin karšta. Po to legendinis Klaipėdos klubas ir vėl užvers duris, todėl siūlo gerai „atsišėlti“ ir visai žiemai pasisemti teigiamų emocijų. 

Linas Adomaitis.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Linas Adomaitis.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
 Omerta - vienas ryškiausių Lietuvos reperių.<br> „Ponulis Production" nuotr.
 Omerta - vienas ryškiausių Lietuvos reperių.<br> „Ponulis Production" nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Oct 3, 2017, 9:58 PM, atnaujinta Oct 3, 2017, 10:05 PM

Šį penktadienį, priešpaskutinę naktį, „Dr. Who“ scenoje pasirodys vienas ryškiausių ir geriausių Lietuvos repo atlikėjų – Omerta.

Omerta - ne kartą nominuotas prestižiniuose M.A.M.A. ir Lietuvos hiphopo muzikos apdovanojimuose. 2015 metais išleido pirmą trigubą Lietuvos repo muzikos albumą. Šiuo metu Omerta intensyviai koncertuoja ir ruošia net du albumus, vienas iš kurių bus išleistas dar šių metų lapkričio mėnesį. O vakaro metu naktinio klubo svečiai išgirs didžiausius šio atlikėjo hitus: „Pažvelk“, „Žingsniai“, „Alibi“, „Nebijau tikėt“ ir naujausią singlą „Laisvė – nuodai“. 

„Klaipėda man asocijuojasi su geriausiais ir šilčiausiais prisiminimais, todėl labai myliu šį miestą. Kiekvienas koncertas jame sukuria ypatingą pojūtį“, - sako Omerta.

Kartu su Omerta vakaro staigmena taps viena talentingiausių jaunosios kartos atlikėjų – Ieva Lapinskaitė. Tai charizmatiška ir itin stipraus balso savininkė, kuriai piešiama labai šviesi ateitis. 

O pabaiga bus tokia pati spalvinga, kaip ir pradžia. 

Itin ryškų ir gal kiek netikėtą „Dr. Who“ sugrįžimą šią vasarą vainikuos spalio 7-osios naktį rengiamas išskirtinis Lino Adomaičio pasirodymas. 

„Paskutinės „Dr. Who“ nakties nuotykis su L. Adomaičiu - tai paskutinė proga prisiminti karščiausius klubo vakarėlius kartu su geriausia ir mylimiausia „Dr. Who“ baro komanda“, - taip šį įvykį pristato klubo šeimininkai. 

„Skaniam“ pabaigos akcentui L.Adomaitis pasirinktas neatsitiktinai, nes šis atlikėjas nuolat sugeba nustebinti originalumu ir universalumu. Jo kuriama ir atliekama muzika puikiai skamba tiek koncertų salėse pritariant simfoniniam orkestrui, tiek naktinio klubo šokių aikštelėje. 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.