Lrytas.lt konferencijoje - populiarieji kaimynai „Brainstorm“ ir „Ewert & The Two Dragons”

Savaitės pradžia pažėrė gerų naujienų populiariausių Latvijos ir Estijos grupių gerbėjams - „Brainstorm“ ir „Ewert & The Two Dragons” išleidžia kartu įrašytą kūrinį.

 E.Sundja (kairėje) ir R.Kauperis lankysis lrytas.lt konferencijoje.<br> Nuotr. iš asmeninio albumo.
 E.Sundja (kairėje) ir R.Kauperis lankysis lrytas.lt konferencijoje.<br> Nuotr. iš asmeninio albumo.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Oct 3, 2017, 11:26 AM

Abi grupės – gerai žinomos Lietuvoje ir yra ne sykį koncertavusios mūsų šalyje. Jos yra ir kartu pasirodžiusios Latvijoje bei Estijoje.

Dabar jų bendradarbiavimas žengia į naują lygmenį – pristatoma nauja daina „We Wait For The Light“.

„Kartą sulaukiau skambučio iš nežinomo numerio. Tai buvo Renaras Kauperis („Brainstorm“ vokalistas – Red.). Jis pasiūlė įrašyti dainą kartu“, - istoriją prisimena „Ewert & The Two Dragons” dainininkas Ewertas Sundja.

Įrašyti dainą „We Wait For The Light“ estų ir latvių grupės baigė su švedų prodiuseriais, padedančiais kurti naująjį „Brainstorm“ albumą.

„Brainstorm“ ir „Ewert & The Two Dragons” gerbėjams naujoji daina, kurią šiandien išleidžia tarptautinė kompanija „Sony Music“, skambės kiek netikėtai – tai šokių muzikai artimas kūrinys, ne itin panašus į kitas šių grupių dainas.

Naująją dainą E.Sundja ir R.Kauperis šį antradienį pristatys lrytas.lt studijoje – 12 val. 30 min. čia įvyks tiesioginė vaizdo konferencija su dainininkais, kurios metu jie atsakys ir į portalo skaitytojų klausimus.

Juos užduoti galite šio straipsnio komentaruose, taip pat – tiesioginės transliacijos portale lrytas.lt ir jo feisbuko paskyroje metu komentarų skiltyje.

Naujosios dainos „We Wait For The Light“ ištrauka:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.