Išgirskite: naują dainą pristatantis Mino sulaukė neįprasto studentų pažado

Dainų autorius ir atlikėjas Mindaugas Mickevičius – Mino savo naują dainą „Mažyte“ pristato ne atsitiktinę, o labai jam svarbią dieną – spalio 5 – ąją, kai minima Tarptautinė mokytojų šventė.  

 Mino - dainuojantis italų kalbos dėstytojas.<br> Nuotr. iš asmeninio albumo.
 Mino - dainuojantis italų kalbos dėstytojas.<br> Nuotr. iš asmeninio albumo.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Oct 5, 2017, 4:08 PM, atnaujinta Oct 5, 2017, 4:12 PM

Bene geriausiai žinomas dainuojantis italų kalbos dėstytojas Lietuvoje Mino tvirtina, jog negalėtų pasakyti, kas jam svarbiau – ar kalbos mokymas, ar koncertinė veikla.

„Tiesa, kūryba ir dainavimas užima daug didesnę mano dalį laiko“, – tvirtino pašnekovas. 

Pasak atlikėjo, kalbos pamokos ir dainavimas yra labai susiję, nes taip tobulinama italų kalba. Keletas jo dainų yra parašytos ne tik šia am artima šneka, bet ir anglų, rusų, ispanų kalbomis. 

„Šiais laikais mokėti ar kurti keliomis kalbomis nėra nieko ypatinga. Kartais su studentais dainuojame per paskaitas – juk taip daug greičiau perpranti italų kalbą ir įsimeni naujus žodžius“, – pasakojo M. Mickevičius – Mino. 

O mokytojų šventės bei naujos dainos pristatymo proga Mino sveikino ir jo studentai. Tačiau dovanos dėstytojams, bent jau Lietuvos sveikatos mokslų universitete, jau seniai yra pamirštas dalykas.

„Tad, sveikinimai nuskambėjo žodžiu su įsipareigojimais duoti daug „like“ dainai ir kitą paskaitą paruošti  jos vertimą į italų kalbą. Gali būti, jog ateityje sulauksime ir itališkos šios dainos versijos“, – sakė pašnekovas.

Naujoji jo daina - lrytas.lt skaitytojų dėmesiui:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.