Grupė „balú“ pristato naują singlą „Any Time“ kartu su Gabrieliumi Vageliu

Elektroninės muzikos grupė „balú“, į kurią susibūrė scenos profesionalai Gintė Sičiūnaitė, Julius Valančauskas ir Mindaugas Balčiūnas, pristato naują savo singlą „Any Time“, kurį įrašė kartu su atlikėju Gabrieliumi Vageliu.

 Gabrielius Vagelis ir Gintė Sičiūnaitė.<br> J.Bakšytės nuotr.
 Gabrielius Vagelis ir Gintė Sičiūnaitė.<br> J.Bakšytės nuotr.
 Gabrielius Vagelis.<br> J.Bakšytės nuotr.
 Gabrielius Vagelis.<br> J.Bakšytės nuotr.
 Gintė Sičiūnaitė.<br> J.Bakšytės nuotr.
 Gintė Sičiūnaitė.<br> J.Bakšytės nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Oct 9, 2017, 11:48 AM

Pasak bosine gitara grupėje „balú“ grojančio J. Valančausko, kuris ir yra naujosios dainos autorius, daina „Any Time“ brendo net kelerius metus.

„Jeigu kam nors parodytume pirminę šios dainos versiją, nuo dabartinės ji skirtųsi kaip diena ir naktis. Taigi galima sakyti, kad šį kūrinį subrandinome, bet tai mums įprasta. Kaip ir mūsų bendravardis lokys Balu, mažais žingsneliais, bet užtikrintai judame į priekį“, – teigė J. Valančauskas.

Ryškioje fotosesijoje įsiamžinę G. Sičiūnaitė ir G. Vagelis sako, kad taip siekė praskaidrinti niūrias ir vis trumpėjančias dienas. Beje, G. Vagelis kūrinyje „Any Time“ dainuoja neatsitiktinai. Jis kartu su G. Sičiūnaite turi įrašęs kelias solines dainas, o šį kartą buvo pakviestas prisijungti prie grupės „balú“.

„Tai jau ne pirma mūsų partnerystė ir tai labai džiugina. Gabrielius man yra labai brangus žmogus, su kuriuo dalintis muzika ir naujomis mintimis yra ypatinga patirtis. Džiaugiuosi, kad turiu tokį draugą ir nuostabų kolegą, kurį labai vertinu kaip atlikėją“, – sakė grupės „balú“ vokalistė G. Sičiūnaitė.

Pats G. Vagelis taip pat neslėpė simpatijų „balú“ kūrybai.

„Balú“ yra mano turbūt pati mėgstamiausia lietuvių grupė, pats dažnai klausausi jų muzikos, o su Ginte mes esame jau ne kartą dainavę kartu. Tačiau tokio stiliaus daina – pirma. Labai apsidžiaugiau, gavęs pasiūlymą įrašyti dainą kartu, ir manau, kad mums pavyko tikrai neblogai. Man labai patinka „balú“ stilius bei tai, kokia jų kuriama muzika yra kokybiška ir skoninga“, – apie naują bendrą darbą pasakojo G. Vagelis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.