Prieš koncertą Lietuvoje – reperis Nelly kaltinamas seksualiniu priekabiavimu

Reperis Nelly įklimpo į nemalonų skandalą po to, kai JAV policija gavo moters skambutį, kuri tvirtino, kad reperis seksualiai prie jos priekabiavo. Maža to, ji teigė, kad buvo įtempta į atlikėjo koncertinio turo autobusą. Policija netruko vyrą sulaikyti ir uždaryti į areštinę.

 Reperis Nelly.<br> ViDA Press nuotr.
 Reperis Nelly.<br> ViDA Press nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Oct 9, 2017, 10:50 AM

Šeštadienio naktį policiją pasiekė moters skambutis, ir jau vos po kelių valandų, apie pusė penkių ryto, atlikėjas sėdėjo uždarytas areštinėje.

Reperis turi stiprią teisininkų komandą, tad advokatas pasistengė, kad areštinėje atlikėjui netektų ilgai sėdėti. Užsienio žiniasklaidai jis tvirtino, kad toks moters pareiškimas – visiškas šmeižtas, tad po kelių valandų Nelly buvo paleistas į laisvę. Jo teigimu, visa ši nemaloni situacija toliau neturėtų išsirutulioti.

Skambinusios moters teigimu, vyras ją užpuolė šalia parduotuvės „Walmart“ ir įsitempė į savo komandos koncertinį autobusą. Moteris tvirtino, kad patyrė seksualinę prievartą.

Naujienų portalas lrytas.lt primena, kad spalio pabaigoje numatytas Nelly koncertas ir Lietuvoje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.