Grupė „Royce“ naują savo kryptį pristatys trijuose Lietuvos didmiesčiuose

„Kas žino ir myli - ateikite. Be Jūsų nėra prasmės! Kas dar nežino – paklausykite grojaraštį ir ateikite”, – taip grupė „Royce“ kviečia į savo koncertus Vilniuje, Kaune ir Klaipėdoje.

 „Royce“.<br> R.Bolgovo nuotr.
 „Royce“.<br> R.Bolgovo nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Oct 10, 2017, 12:00 PM, atnaujinta Oct 10, 2017, 12:04 PM

Muzikantai intriguoja – klausytojų laukia šiek tiek kitokia muzikos stilistika nei anksčiau, jų teismui bus pateiktos dar negirdėtos dainos iš būsimo albumo „Mano America“. 

„Nors esame ištikimi rokui, pirmasis autorinis albumas „Black lights“ buvo labiau prisodrintas elektronikos. Šiandien mūsų kuriamoje muzikoje elektronikos vis mažiau, naujausioje kūryboje duoklę atiduodame spalvingajam amerikietiškam rokui“, - apie planuojamus koncertus pasakojo vokalistas ir grupės siela Ilja Gun. 

Iš elektroninės tamsos į amerikietiškąjį skambesį perėję muzikantai skelbia spalio mėnesio koncertus:  13 d. Vilnius, muzikinis klubas „Tamsta“, 27 d. Kaunas, klubas „Sandėlis“, 31 d. su ištikimiausiais gerbėjais grupė susitiks Klaipėdoje, klube „Raketa“. 

„Kiekvienas koncertas Klaipėdoje – tarsi šventė, čia mes gyvename ir kuriame. Paskutinį kartą čia koncertavome šiais metais per didįjį Jūros šventės koncertą. Vilniuje ir Kaune esame gana reti svečiai, todėl kiekvienas vykstantis koncertas mums ypatingas, mat jaučiame, kad ir čia publiką jau prisijaukinome“, - sakė muzikantas ir paragino sekti naujienas socialiniuose tinkluose pagal grotažymę #kastieroyce? 

Šie koncertai – paskutiniai „Royce“ viešieji koncertai 2017 metais. Alternatyvieji rokeriai intensyviai pradės ruoštis naujojo albumo „Mano America“ leidybai. Planuojama, jog albumas dienos šviesą išvys tik 2018 metais, tačiau išgirsti jų naujausią kūrybą galite jau dabar, apsilankę viename iš paskelbtų koncertų - Vilniuje, Kaune ir Klaipėdoje. 
 

 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.