Jurgis Brūzga kviečia kartu švęsti gerumą

Užbaigęs sėkmingą šiltojo meto koncertų sezoną, kurį sustiprino pagausėjusi šeima bei pirmojo albumo „175” pasirodymas, atlikėjas Jurgis Brūzga  kviečia gerbėjus į vienintelį rudens koncertą „Padaryk tai!“ muzikos klube „Tamsta”.

Jurgis Brūzga.<br>D.Umbraso nuotr.
Jurgis Brūzga.<br>D.Umbraso nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2017-10-13 18:21, atnaujinta 2017-10-13 18:43

Spalio 19-osios vakarą atlikėjas ir profesionalių muzikantų grupė žada itin kokybišką garsą ir sušildysiančius funky pop ritmus.

„Kiekvieno koncerto tikslas – geras laikas, scenoje atiduodu visą save. Buvo puikus, intensyvus koncertų sezonas. Labai laukiu koncerto Vilniuje – gera groti savame mieste“, – sako daug keliaujantis ir koncertuojantis atlikėjas bei patikina, kad pasirodymo metu bus sunku nusėdėti.

Šio sezono ir viso kūrybinio etapo vizitine kortele tapo daina autorinis kūrinys Padaryk tai!”. Koncertas taip vadinasi taip pat neatsitiktinai.  Būtent šis singlas rugsėjo viduryje tapo ir atlikėjo inicijuotos donorystės akcijos vardu.

#PADARYKTAI! nuskambėjo masinėje donorystės akcijoje bei atiteko šimtui pirmųjų dovanojojusių kraujo kartu su debiutiniu albumu „175“.  Savo vienintelį rudens koncertą Vilniuje Jurgis Brūzga skiria darantiems gerumą – visi prie įėjimo į muzikos klubą pateikę kraujo donoro pažymėjimus arba donorystės korteles pasirodymą stebės už simbolinę kainą, o visi Nacionalinio kraujo centro darbuotojai su antrosiomis pusėmis muzika džiaugsis nemokamai.

Po akcijos buvau pakylėtas. Gera daryti gera" yra ne tik posakis, tai jausmas, polėkis. Dar geriau, kai gali šiuos žmones suvienyti" - šypsosi muzikantas ir kviečia spalio 19 d. atšvęsti gerumą vieninteliame rudens koncerte, klube "Tamsta" Vilniuje.

Renginio kūrinys „Padaryk tai!":

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.