„Pikaso“ dėlioja paskutinius jubiliejinių koncertų štrichus: „Mes nesisvaidom pažadais"

Šiemet 18-tą gimtadienį švenčianti vaikinų grupė „Pikaso“ jau baigia ruoštis jubiliejiniams koncertams didžiuosiuose Lietuvos miestuose.

 Grupė „Pikaso“.<br> Nuotr. iš asmeninio albumo.
 Grupė „Pikaso“.<br> Nuotr. iš asmeninio albumo.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2017-10-16 12:38, atnaujinta 2017-10-16 12:41

Pasirodymuose grupė nežada išgalvotų sprogimų ar skambių pavadinimų. „Pikaso“ vyrukams svarbiausia – nuoširdus bendravimas su gerbėjais ir pasirodymų kokybė.

„Trumpame, bet, neabejoju, įsimintiname, gimtadienio ture mes nesisvaidom pažadais sukurti šviečiantį gyvūną iš ekranų, nesakome, kad bus bomba. Mes norim susitikti su žmonėmis, kuriuos jau daug metų mylime, ir su kuriais ta meilė yra abipusė. 

Šiuose koncertuose nieko nesistengsim įrodinėti – tiesiog kviečiame visus šiltam ir linksmam susitikimui, kurio metu per porą valandų muzika papasakosim visą grupės „Pikaso“ istoriją, atskleisim įdomių faktų”,  – pasakoja grupės narys Haroldas.

Jubiliejiniuose koncertuose „Pikaso“ žada nepriekaištingą garso ir apšvietimo kokybę, tačiau į perdėtus techninius sprendimus nežada leistis.

Atlikėjams svarbiausia muzikinis turinys, tad jie nemato tikslo galvoti kuo šmaikštesnius koncertų pavadinimus ar menines instaliacijas. „Pikaso“ žada gerbėjams ne tik įsimintiniausias akimirkas su geriausiais grupės hitais. Koncerte taip pat laukiama svečių, kurie, grupė tikisi, kartu su jais pasirodys ir ant scenos.

Kad gerbėjai yra svarbiausia grupės dalis įrodo ir faktas, jog bilietai į jubiliejinius koncertus sparčiai nyksta. Klaipėdoje jau parduota daugiau nei 80 proc. bilietų. Tad grupės nariai ragina dar nespėjusius įsigyti bilietų suskubti, mat vėliau gali tekti nusivilti.


Jubiliejiniai „Pikaso“ koncertai „18” vyks: spalio 28 d. – Klaipėdos koncertų salėje; lapkričio 11 d. – „Renginių oazėje“ Kaune; lapkričio 18 d. – koncertų salėje „Saulė“ Šiauliuose.

 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.