Paaiškėjo, kas „apšildys" žymios JAV grupės „Future Islands“ koncertą Vilniuje

Jau spalio 26 d. viena sėkmingiausių JAV elektroninio roko grupių „Future Islands“ koncertuos Lietuvoje.

 „Future Islands“.<br> Koncerto rengėjų nuotr.
 „Future Islands“.<br> Koncerto rengėjų nuotr.
 „Zack Mexico“.<br> Koncerto rengėjų nuotr.
 „Zack Mexico“.<br> Koncerto rengėjų nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Oct 16, 2017, 4:08 PM, atnaujinta Oct 16, 2017, 4:15 PM

Po dvejų metų pertraukos į Europą grįžtančios grupės pirmasis gastrolių koncertas įvyks „Compensa“ koncertų salėje Vilniuje. Šiandien paaiškėjo, kad „Future Islands“ pasirodymą pradės sparčiai populiarėjanti amerikiečių psichodelinio indie roko grupė „Zack Mexico“.

Nedideliam Šiaurės Karolinos valstijos miesteliui Kil Devils Hilsui atstovaujančią eksperimentinio roko grupę 2011 m. įkūrė Johnas Saturley, Jamie Brumbeloe, Joey LaFountaine ir TJ Harrington.

Netrukus prie grupės prisijungė Mattas Weintzas, Joshas Martier, Stephenas Brownas ir Tyleris Byersas, kurių dėka „Zack Mexico“ sugebėjo atkreipti į save scenos naujokams padedančios muzikos platformos „Reverbnation“ dėmesį. 

„Zack Mexico“ daina „Call Me Back“:

2016 m. įrašų kompanija „WarHen Records“ ribotu tiražu išleido „Zack Mexico“ vinilo plokštelę „Get Rich and Live Forever“, kurios buvo pagaminta vos 300 kopijų. Muzikos kritikai ir melomanai iškart atkreipė dėmesį, kad grupėje groja du būgnininkai, dėl ko „Zack Mexico“ kūryba stipriai išsiskiria iš daugelio kitų pradedančių  muzikos kolektyvų.

 „Future Islands“ hitas „Seasons (Waiting On You) “: 

Grupė „Future Islands“, kuriai liaupsių negaili ne tik melomanai, bet ir grupės „Nirvana“ prodiuseris Butchas Vigas ir grupės „Coldplay“ lyderis Chrisas Martinas, Vilniaus „Compensa“ koncertų salėje atliks didžiausio populiarumo sulaukusius kūrinius ir pristatys naują albumą „The Far Field“.

Praėjusių metų pavasarį pasirodžiusį įrašą muzikantai kūrė padedami keleto kviestinių žvaigždžių – tarp jų yra ir legendinės grupės „Blondie“ dainininkė Debbie Harry. Visas 10 naujų dainų „Future Islands“ įrašė su prodiuseriu Chrisu Coady, kuris anksčiau dirbo su „Yeah Yeah Yeahs“ ir „Grizzly Bear“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.