Į šokių muzikos karnavalą „Grand Halloween Carnival“ atvyksta garsenybės iš užsienio

Spalio 31 d. sostinės Profsąjungų rūmuose vyksiantis „Grand Halloween Carnival“ skelbia pagrindines žvaigždes.  Ypatingas sostinės Tauro kalnas, traukiantis savo paslaptingumu, nuo seno vadinamas Velnio kalnu, kvies šiurpiausią metų naktį tapti tuo, kuo panorėsite kartu su daugiau nei 10 žinomų didžėjų ir atlikėjų iš viso pasaulio.

 Miss Monique.<br> Vakaro rengėjų nuotr.
 Miss Monique.<br> Vakaro rengėjų nuotr.
„Spektre“. <br> Vakaro rengėjų nuotr.
„Spektre“. <br> Vakaro rengėjų nuotr.
 Frankas Kvitta.<br> Vakaro rengėjų nuotr.
 Frankas Kvitta.<br> Vakaro rengėjų nuotr.
 Hugo Bianco.<br> Vakaro rengėjų nuotr.
 Hugo Bianco.<br> Vakaro rengėjų nuotr.
 Jayzo.<br> Vakaro rengėjų nuotr.
 Jayzo.<br> Vakaro rengėjų nuotr.
 Alexanderis Smithas.<br> Vakaro rengėjų nuotr.
 Alexanderis Smithas.<br> Vakaro rengėjų nuotr.
 Paulas Jamesas.<br> Vakaro rengėjų nuotr.
 Paulas Jamesas.<br> Vakaro rengėjų nuotr.
Daugiau nuotraukų (7)

Lrytas.lt

Oct 18, 2017, 10:32 AM, atnaujinta Oct 18, 2017, 10:39 AM

Tūkstantines minias elektroninės muzikos mylėtojų sutraukiantis „Grand Halloween Carnival“ sugrįžta jau 4 kartą, šįmet užkariaudamas dar didesnę erdvę ir plėsdamas savo muzikinius laukus. Klubinio gyvenimo mylėtojų kraują kaitins apie 10 pasaulinio lygio užsienio didžėjų bei Lietuvos techno, hauso, deep, progressive ir populiariosios muzikos atstovai. 

„Grand Halloween Carnival“ taip pat pasirodys ir geidžiamiausiu Lietuvos didžėjų duetu tituluojami elektroninės muzikos atstovai Jonas Nainys ir Rolandas Mackevičius. Kviesdami į triukšmingiausią vakarėlį jie pažada nepamirštamą naktį.

„Sutemus Profsąjungų rūmuose prisikels ne tik Drakula, bet ir 2 milžiniškos Techno bei Hauso scenos, stebinančios Lietuvoje dar nematytomis dekoracijomis, o nuo auksčiausios kokybės garso, lazerių ir šviesų įvairovės trypdami melsimės sienų tvirtybės. Iškėlę rankas į viršų visi kartu laikysime rūmų stogą, kad jo nenuneštų muzikos garsai“, – intriguoja renginio organizatoriai. 

Dviejose karnavalo scenose bus sumontuotos įspūdingos dekoracijos, galingi lazeriai, pati moderniausia įgarsinimo ir apšvietimo technika, spec. efektai. Lankytojų lauks begalė pramogų ir gera nuotaika.

Viena didžiausių renginio žvaigždžių – „Spektre“. Pradėję nuo eksperimentinių projektų didžėjų duetas – Paulas Maddoxas ir Richardas Wakley – užkariauja techno muzikos platybes. 

Frankas Kvitta nėra iš garsios muzikų šeimos ir neperėmė brolio įrašų kolekcijos. Taip pat jo muzikiniam skoniui įtakos neturėjo ir „Kraftwerk“. Šokių aikštelė – štai kur šis didžėjus viską išmoko. Dar būdamas ankstyvo amžiaus jis įrašinėdavo kasetes savo draugams ir taip pamažu perėjo prie savo kūrybos. Štai kokia sėkmės paslaptis didžėjaus, kuris be abejonės yra palikęs vieną iš reikšmingiausių pėdsakų garso kultūroje.

Jo pasirodymai varijuoja nuo sunkiojo techno iki ritmiškų techno bosinių linijų ir tai jam pelnė armijos gerbėjų pagarbą. Nieko keisto, kad jis pasirodo pačiuose svarbiausiuose tarptautiniuose muzikos klubuose ir festivaliuose. 

Prodiuseris ir didžėjus Hugo Bianco – vienas sėkmingiausių techno muzikos didžėjų jau 10 metų. Jo aistra elektroninei muzikai išsivystė į tarptautinę karjerą ir jis groja kartu su pačiais žinomiausiais pogrindžio scenos vardais – Marco Carola, Luciano, Josephu Capriati, Andrea Olivera bei Loco Dice. Neseniai H.Bianco pasirodė Majamio, Ibisos, Londono ir Milano scenose bei prestižiniuose festivaliuose, tokiuose kaip „Music On“, „Ultra Music Festival“, „Winter Music Conference“ bei „SunWaves Festival“. 2014 m. įrašų parduotuvės „Beatport“ paskelbtame geriausių metų techno prodiuserių šimtuke Hugo užėmė 22-ąją vietą. Po vieno sėkmingiausių išleistų hitų „Taurus“ Hugo įsteigė sėkmingą įrašų studiją „Clock Recordings“. 

Kilusi iš Ukrainos Miss Monique nuosekliai, žingsnis po žingsnio siekė savo muzikinės šlovės. Šiuo metu ji yra viena iš labiausiai žinomų didžėjų visoje Rytų Europoje, besiskinančių kelią ir į tarptautinius vandenis. Autorinė Miss Monique tinklalaidė „Mind Games“ šiuo metu yra sugeneravusi daugiau nei keturis milijonus peržiūrų socialiniame kanale „Youtube“. Miss Monique muzikinis stilius – eklektiška progresyvaus hauso ir techno muzikos sintezė, įgalinanti platų pasirodymo galimybių spektrą. Būtent tai leidžia Miss Monique jaustis nuostabiai tiek mažytėje salėje, tiek didžiausių festivalių arenose.

Didžėjus Alexanderis Smithas – vienas geriausių ir kruopščiausių elektroninės muzikos kolekcininkų, praleidusių jau daugiau nei 20 vasarų scenoje. Vienas pagrindinių A.Smitho tikslų – skleisti grožį ir pozityvumą per geriausius muzikos šedevrus tech, techno, progressive house ir kituose stiliuose. Didžėjus savo energija yra užkrėtęs daugelį Maskvos klubų: „Kulinariya“, „Fresh“, „Neo“, „Justo“, „Gorod“, „First“, „El club“, „Moscow Privet club“, „Copenhagen“, „Look in“, „Dub club“, „Vozduh“, „Jet Set“, „Gazgolder“, „Konstruktor“. Alexanderis dalijosi pultu su tokiais žymiais atlikėjais kaip Leeroy Thornhillas, Guy J, Cosmonaut, „Monkey Brothers“, Pellon, Peteris Schumannas, Louise Junior, „Weekend heroes“ ir daugeliu kitų. 


Didžėjus Chrisas Drifteris dirbo su tokiomis prestižinėmis įrašų kompanijomis kaip „Baroque Records“, „Hotfingers“, „Supermarket“, „Natura Viva“ ir „Pacha Records“.
2008-aisiais buvo išleistas jo EP „Blue Room“ ir pirmasis albumas „Moments of Soundtribe VOL.1.“. 2009-aisiais jis laimėjo konkursą remiksų kategorijoje, surengtą „Navigation Records“. Chriso pasirodymus matė Kroatijos, Austrijos, Vokietijos, Serbijos, Slovakijos, Rusijos, Švedijos ir Lenkijos klubų lankytojai. Jis yra „apšildęs“ tokius didžėjus kaip Hardwellas, Inpetto ir netgi Jamesas Zabiela.

Atlikėjų ir didžėjų sąrašas dar bus pildomas. 

Praėjusių metų renginio akimirkos:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.