Sostinės salėje „Vakaris“ šį rudenį - ir roko žvaigždės, ir vyrų striptizas

Darganotas oras menkai įkvepia laiką leisti lauke, tačiau visu pagreičiu įsuka veiksmą publikos pamėgtose koncertinėse erdvėse.

 Pasirodymą Vilniuje surengs garsusis roko būgnininkas T.Bozzio.<br> Koncerto rengėjų nuotr.
 Pasirodymą Vilniuje surengs garsusis roko būgnininkas T.Bozzio.<br> Koncerto rengėjų nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2017-10-18 11:40, atnaujinta 2017-10-18 11:44

Naująjį sezoną pramogų salė „Vakaris“ pasitinka su legendiniais vardais bei intriguojančia renginių selekcija, kuri itin pamalonins gyvo skambesio gerbėjus.  

Duoklė lietuviškam rokui 

Atskaitos taškas pasiilgusiems „Vakario“ ir jo koncertų – spalio 21-oji. Šeštadienio vakarą su publika čia sveikinsis ikoniškieji maištautojai ir romantikai – grupė „Rebelheart“. „Vakario“ ir jo scenos svečių motto: „Sugrįžtam garsiai!”. „Rebelheart” pasirodymas išsiverš galingu roko pliūpsniu, tačiau leis panirti ir į ramesnio, akustinio skambesio gelmę. 

Ištikimiems grupės gerbėjams tai bus neabejotinai daug sentimentų sužadinsiantis vakaras, tačiau ir mažiau pažįstantiems „Rebelheart” kūrybą koncertas turėtų suteikti puikią galimybę įsitikinti, kad ši grupė yra pelnytai įsitvirtinusi lietuviškos muzikos Olimpe jau 25-erius metus.  

Vos mažesnis sceninis stažas – grupės „Biplan“ sąskaitoje. Grupė į „Vakarį“ sugrįš spalio 28 d. Renginys kvies pasileisti plaukus su legendiniais tapusiais ir naujausiais „Biplan" hitais, o taip pat – išgirsti rečiau į grupės repertuarą įtraukiamus kūrinius.  

Sunkioji būgnų artilerija su T.Bozzio 

Spalį „Vakaris Vilnius“ užbaigs trankiai tiesiogine šių žodžių prasme – publika turės išskirtinę progą susitikti su legendiniu būgnininku Terry Bozzio, atvykstančiu į Vilnių su didžiausiu pasaulyje būgnų komplektu. Mušamųjų instrumentų virtuozo koncertas sostinėje – jo ambicingo europinio turo dalis ir muzikinis įvykis, kurio melomanai laukia su nekantrumu.  

Kritikų liaupsinamas Terry Bozzio, kurį išgarsino tiek jo neabejotinas talentas, tiek bendradarbiavimas su Franku Zappa ir Jeffu Becku, šio turo metu populiarina savo paskutinį rinkinį „Terry Bozzio Composer Series”.  Spalio 31 d. įvyksiantis koncertas – tai mušamųjų artilerijos solo pasirodymas, į kurį įtraukta ne tik visą būgnininko karjerą apimanti kūryba, bet ir neprilygstamos profesionalo improvizacijos. „Labai laukiu šio ilgo ir intensyvaus Europos turo. Turiu ir naujų kūrinių, kuriuos pirmą kartą atliksiu su savo didžiuoju būgnų komplektu, o taip pat galite tikėtis tam tikrų siurprizų šiame naujajame šou“, – atviravo pasaulinį pripažinimą pelnęs muzikantas.  
 
Vienas vinilas ir minia vyrukų 

Nors lapkritis nepasižymi spalvomis gamtoje, „Vakaryje“ jis nestokos ryškių viražų. Lapkričio 4 d. savo vinilą čia pristatys „Antikvariniai Kašpirovskio dantys“. Scenos patrakėliai žada, kad tryps, gros, plos, šoks ir daugybę dalykų išdarinės dvigubai smarkiau nei įprastai. Tiek muzikantams, tiek ir publikai yra ko nenustygti vietoje: į gerbėjų sugalvoto pavadinimo vinilą „Dantų plokštelė“ grupė sudėjo geriausius abiejų savo albumų „Antikvariniai Kašpirovskio dantys” ir „Problematika” kūrinius. „Vakaryje“ jie vos tilps į dviejų dalių koncertą ir, žinoma, skambės gyvai 200%. Džiugi žinia ištikimiausiems gerbėjams – koncerte pasirodys ir gramofonas,  grupės garbės narys ir talismanas.  

Vyrišką estafetę perims, tačiau visiškai kitokių emocijų publikai dovanos lapkričio 11-osios vakaras. Vėjui draskant paskutiniuosius medžių lapus, savo rūbus „Vakaryje“ nusiplėš tarptautinio vyrų striptizo čempionato „EROTICshowMEN 2017“ dalyviai iš Austrijos, Vokietijos, Latvijos, Baltarusijos ir Slovakijos.  
 

Nuo rokenrolo – iki disco  

Lapkričio 23-ąją nuo scenos rūbai neskraidys, tačiau rokenrolo bus į valias – į „Vakarį“ atvyksta „Big Al and The Jokers“ desantas, kurio branduolinę energiją generuoja iš mados neišeinančio muzikinio žanro išpažinėjai iš Rygos bei solistas Algirdas Šuminskas.

Publika turės progą įsitikinti, kad grupė, kurios sudėtis nuo „Keksi" epochos pasikeitė išties nežymiai, ne tik neišbarstė savo fantastiško repertuaro, išsaugojo išskirtinį stilių, bet ir praturtino pasirodymus naujų spalvų pliūpsniais.  

Stiprių koncertų bei reginių nestigs ir gruodį, tačiau „vinis“ jau aiški – tai Naujųjų metų vakarėlis „Golden Disco“.

„Metų sandūra – geriausia proga spindėti patiems ir kartu su šampano purslais sugerti auksinius ABBA ir kitus disco eros hitus, kuriais šokių aikštelę apšaudys „X faktoriuje ir „Eurovizijos“ nacionalinėje atrankoje daug simpatijų pelniusi grupė „Queens of Roses“.

Vakarą ves žavioji Jurgita Česnavičiūtė, o mūsų komanda – nuo stilistų iki virtuvės šefų – pasirūpins, kad kiekviena šventinės detalės dėlionė būtų nepriekaištinga“, – užtikrino „Vakaris Vilnius“ šeimininkai.  

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.