„Deeper Upper“ kviečia į koncertus: vasaros išlydėtuvės ir naujo etapo pradžia

Vilniečių „synthpop“ grupė „Deeper Upper“, rugsėjį pristačiusi šviežią singlą „Summer We Lost“, tesi klausytojams duotą pažadą ir rengia praėjusiai vasarai dedikuotus koncertus Lietuvos didmiesčiuose.

 „Deeper Upper“.<br> R.Šeškaičio nuotr.
 „Deeper Upper“.<br> R.Šeškaičio nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Oct 19, 2017, 1:53 PM, atnaujinta Oct 19, 2017, 2:02 PM

„Summer We Lost“ – tai daina ne tik apie vasaros prisiminimus ir saulėtas dienas. Tai – kūrinys apie nostalgijos jausmą, kuris aplanko prisiminus ryškiausius gyvenimo įvykius. 

„Mums ši tema – simboliška, nes tiek rašydami dainą, tiek kurdami vaizdo klipą jai ne kartą atsigręžėme atgal - į savo septynerius metus mintą kūrybos kelią. Taip pat šis kūrinys yra ir naujo etapo pradžia, nes jame galima išgirsti, kaip keičiasi mūsų garsas ir kur judame kurdami savo antrąjį albumą“, – komentuoja grupės nariai.

Kuriant „Summer We Lost“ vaizdo klipą buvo atrinkta septynerius metus filmuota vaizdo medžiaga iš grupės repeticijų, koncertų, kelionių ir vakarėlių.

Dalis vaizdų epizodiškai pasirodė „Summer We Lost“ klipe, tačiau daug jų liko grupės archyvuose. Pirmąjį turo koncertą, kuris vyks klube Tamsta", grupė nusprendė padaryti ypatingą, todėl jo metu vilniečiai turės galimybę ne tik išgirsti ryškiausius „Deeper Upper“ kūrinius, tačiau ir pamatyti išskirtinę grupės dokumentiką.

„Summer We Lost“ koncertai vyks trijuose Lietuvos didmiesčiuose. Spalio 20 dieną „Deeper Upper“ pasirodys Vilniaus klube „Tamsta“, spalio 28 dieną Klaipėdoje įsikūrusioje „Raketoje“, o lapkričio 3 dieną - šiauliečių pamėgtame „Blic“ bare.

Grupės klipas „Summer We Lost“:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.