Iš trečiąjį vaiką sūpuojančio Manto Jankavičiaus – dar daugiau gerų naujienų

Spalio pradžioje trečiojo vaiko susilaukęs dainininkas Mantas Jankavičius šiandien skelbia dar daugiau gerų naujienų.

 M.Jankavičius kviečia į koncertus ir netrukus išleis naują albumą.<br> D.Čėplos nuotr.
 M.Jankavičius kviečia į koncertus ir netrukus išleis naują albumą.<br> D.Čėplos nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Oct 23, 2017, 3:41 PM, atnaujinta Oct 23, 2017, 6:16 PM

Mantui Jankavičiui žmona Ieva spalio pradžioje pagimdė dukterį Upę. Tai trečiasis Manto vaikas - pora augina du sūnus.

Pasidžiaugęs dukters gimimu, dainininkas grįžta prie darbų - šiandien pristato romantišką ir švelnią dainą „Jau ruduo“ ir  visus  gerbėjus kviečia į akustinius žiemos koncertus.

„Įsivaizduokite  speiguotą žiemos vakarą prie židinio, jaukiai įsisupus į minkštą pledą su  aviečių arbatos puodeliu rankose, gražia muzika ir mielu pokalbiu su bičiuliu. Tokį šiltą, jaukų, kai ir kūnas ir siela – visiškai atsipalaidavę. Štai tokios nuotaikos norėčiau savo akustiniuose žiemos koncertuose“, – sako Mantas.

Manto žiemos akustiniai koncertai vyks: lapkričio 28 d.  Šiauliuose,  koncertų salėje „Saulė“,  29 d. – Panevėžyje, Bendruomenių rūmuose, 30 d. - Kaune, VDU salėje, gruodžio 2 d. – Marijampolėje, Kultūros centre, 6 d. – Klaipėdoje, „Žvejų rūmuose“, 7 d. - Telšiuose, „Žemaitės“ dramos teatre, 13 d. – Vilniuje, „Compensa“ salėje, 29 d. -  Alytuje, Kultūros ir komunikacijos centre.

Koncertuose skambės gražiausių Manto dainų akustinės versijos, kurias jis sukūrė drauge su talentingu gitaristu Domu Bajorūnu.

Per pastaruosius metus dainininkas atrado labai artimą ir šiltą ryšį su žiūrovais. „Mano noras – ištrinti ribą tarp „ant scenos“ ir „salėje“, sugriauti barjerą  tarp dainininko ir žiūrovo.  „Aš noriu artimo santykio, kad žmonės jaustųsi,  lyg susitikę su senais draugais. Noriu, kad jie man papasakotų, kuo gyvena. O aš, savo ruožtu, papasakosiu, kuo gyvenu pats“, – sako jis.

Akustinių žiemos koncertų metu gerbėjų laukia staigmena – širdžiai mielų, iki šiol neišleistų, dainų albumas „Vienas saloje“. 

Jame – 12 kūrinių.  Naujausias – „Jau ruduo“,  taip pat – „Šiandien tu man graži“,  „Melagė“,  „Ryto durys“, „Drugeliai laisvi“ –  iš to paties pavadinimo muzikinio spektaklio, „Dangus tau dovanojo aukštį“ ir  „Kaukės stebuklas“ – iš miuziklo „Žygimanto Augusto ir Barboros Radvilaitės legenda“, „Duok man jėgų“ – iš filmo „Pakeliui“ ir kiti.

Naujausios dainos „Jau ruduo“ vaizdo klipas:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.