Pamatykite: iš JAV grįžusi Jurga Šeduikytė pristato Floridos karščiu alsuojantį klipą

Dainininkė Jurga Šeduikytė, ką tik grįžusi iš mėnesį trukusių muzikinių gastrolių po JAV, sugalvojo originalų būdą, kaip nusiųsti linkėjimus muzikos mylėtojams ir artimiesiems Lietuvoje.

 Jurga visą mėnesį keliavo po JAV.<br> Nuotr. iš asmeninio albumo.
 Jurga visą mėnesį keliavo po JAV.<br> Nuotr. iš asmeninio albumo.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Oct 23, 2017, 11:17 AM, atnaujinta Oct 23, 2017, 11:24 AM

Keliaudama per skirtingas valstijas, atlikėja fiksavo įspūdingiausius Amerikos vaizdus, ten gyvai įrašydama savo dainas. Šiandien Jurga pristato naujausią „gyvą“ vaizdo klipą „Rykliai ir Vilkolakiai“. 

Tai – jau trečias Jurgos gyvo garso ir vaizdo linkėjimas iš JAV – šį kartą atlikėja savo dainą „Rykliai ir vilkolakiai“ gyvai atliko Floridoje, Sent Pitersberge, per pasiplaukiojimą Tampos įlankoje.

Prieš tai interneto erdves pasiekė vasara dvelkianti dainos „King of My Time“ versija bei įstabūs Atlantoje nufilmuoti vaizdai, užfiksuoti „Life Is a Dance For One“gyvo garso muzikiniame klipe, kuris atlikėjos feisbuko paskyroje sulaukė milžiniško dėmesio – buvo peržiūrėtas 123 000 kartų. 

„Per  27 muzikinio turo dienas nukeliavome 25 000 kilometrų, aplankėme 11 J.A.V. valstijų, surengėme 8 koncertus, aplankėme daugiau nei 5000 lietuvių ir nufilmavome 4 „gyvus“ muzikinius klipus. Neabejodama  galiu sakyti, kad tai – viena įspūdingiausių ir darbingiausių kelionių“,– sakė Jurga, kelionės metu rengusi ir TV interviu ciklą su vietos lietuviais žaismingu pavadinimu „Jurgos balsas iš Amerikos“. 

Kelionės įspūdžiais ir lauktuvėmis Jurga su grupe gyvai dalinsis baigiamajame turo koncerte jau šį ketvirtadienį, spalio 26 d., Vilniuje, muzikiniame klube „Tamsta“. 

Vaizdo klipas:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.