Pamatykite: debiutiniame „X faktoriaus“ žvaigždės Andžio Grivos klipe nusifilmavo jo sūnus

„X faktoriuje“ išgarsėjęs latvis Andis Griva savo gerbėjams turi gerų žinių. Žinomas vyras kartu su lietuvių muzikantais subūrė grupę „Andis Griva ir WWMM“.

 A.Griva su grupe.<br> Nuotr. iš asmeninio albumo.
 A.Griva su grupe.<br> Nuotr. iš asmeninio albumo.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Oct 24, 2017, 12:20 PM, atnaujinta Oct 24, 2017, 12:27 PM

Pirmasis grupės kūrinys – daina „Single Shot“ ir muzikinis vaizdo klipas minėtam kūriniui. Muziką ir žodžius kūriniui parašė pats A.Griva. Klipas, nukeliantis keliais dešimtmečiais atgal, vaizduoja A.Grivą vaikystėje. Simbolišką, kad dainininką „Single Shot“ klipe suvaidino jo septynmetis sūnus Albertas.

„Kas dar geriau mane galėtų suvaidinti, jei ne mano paties sūnus. Šiame klipe yra nemažai autobiografinių motyvų, tad kiekvienas, jį pažiūrėjęs, artimiau susipažįsta su manimi“, – šypsosi A. Griva.

Muzikantas pasakoja, kad sūnus ypač laisvai jautėsi prieš filmavimo kameras, nes visa filmavimo komanda vaikui buvo seniai pažįstama.  

Dainos „Single Shot“ vaizdo klipo pagrindinė mintis yra ta, kad kiekvienas turi siekti savo svajonės – nesvarbu kiek daug ar sunkiai reikės dirbti. Kibti į muzikinius darbus A. Griva nusiteikęs rimtai. Latvio suburtoje grupėje „Andis Griva ir WWMM“ groja žinomi Lietuvos muzikantai: Juozas Martinkėnas, Gediminas Augustaitis, Kęstutis Pavalkis ir Paulius Adomėnas.

Daugelis metų, praleistų filmavimo aikštelėse, nulėmė „Andis Griva ir WWMM“ pavadinimo atsiradimą. „WWMM“ reiškia „We Wanna Make Movies“ („Mes norim daryt filmus“).

Grupės planuose – autorinių A. Grivos dainų albumas, kuris klausytojus pasieks jau šių metų pabaigoje. Kiekviena albumo daina bus tarsi trumpas filmas: su įtraukiančia pradžia, kulminacija ir pabaiga. 

„Esu kompozitorius, rašau muziką filmams. Kai kuriuos iš jų bus galima išvysti ekrane, o kai kuriuos galėsite susirežisuoti klausydami mano dainų. Kiekvienos dainos scenarijus yra tikra istorija ir asmeninė patirtis“, – sako A.Griva.

Naujasis jo vaizdo klipas - lrytas.lt skaitytojų dėmesiui:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.