Pirmadienį lrytas.lt konferencijoje – išskirtinis Monikos Pundziūtės-Monique albumo pristatymas

Viena populiariausių Lietuvos jaunosios kartos dainininkių Monika Pundziūtė-Monique pirmadienį lankysis portalo lrytas.lt konferencijoje, kurioje pristatys savo debiutinį albumą „Sun & Moon”.

Monika Pundziūtė.<br>M.Patašiaus nuotr.
Monika Pundziūtė.<br>M.Patašiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Oct 29, 2017, 7:42 PM, atnaujinta Oct 29, 2017, 7:44 PM

Tiesioginėje transliacijoje iš įrašų studijos, kurioje ir gimė albumo dainos, M.Pundziūtė pasakos apie šį leidinį, savo kasdienybę ir artimiausius planus.

13 valandą prasidėsiančios transliacijos metu bus galima pamatyti ir jaukų dainininkės muzikinį pasirodymą bei išgirsti ištrauką iš dar neskelbtos dainos. Be to, atlikėja atsakys į portalo lrytas.lt skaitytojų klausimus – juos galėsite užduoti transliacijos komentarų langeliuose - portale lrytas.lt ir šio naujienų portalo feisbuko paskyroje.

Trys klausimų autoriai laimės prizą – ką tik pagamintą albumo „Sun & Moon” dvigubą kompaktinę plokštelę.

Albume skamba elektroninio skambesio projekto „Mark Les & Monique” kūriniai bei solinės atlikėjos dainos.

„Saulė ir mėnulis – didžioji inspiracija kuriant dainas – tai yra istorijos, kurias norime, kad išgirstum tu. Kad klausytum taip, kaip tavęs klausosi saulė ir mėnulis. Dieną ir naktį”, – sako dainininkė, lapkritį didžiuosiuose Lietuvos miestuose surengsianti ir albumo pristatymo koncertų turą.

Albumas susideda iš dviejų dalių. „Sun“ – tai solinės muzikinio projekto „X Faktorius” nugalėtojos dainos. „Moon“ – tai Monikos Pundziūtės ir muzikos prodiuserio Mariaus Leskausko kūrybinio projekto „Mark Les & Monique” darbai. 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.