Operos dainininkas Kasparas Damulis pristato debiutinę dainą

„Nėra labiau manę erzinančio posakio nei „Gimė mokėdamas dainuoti“ – pasakoja operos dainininkas Kasparas Damulis.

 Kasparas Damulis.
 Kasparas Damulis.
 Kasparas Damulis.
 Kasparas Damulis.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Oct 30, 2017, 3:18 PM

Kasparas iš tiesų ne kartą per savo gyvenimą įsitikino, kad dainavimo reikia mokytis. Muzikinių žinių vaikinas sėmėsi iš pačių geriausių. Muzikos ir teatro akademijoje jo dėstytoju buvo Vergilijus Noreika, veliau studijos ir darbai tęsėsi Italijoje.

Šiuo metu Lietuvos ir Italijos operos teatruose pasirodantis atlikėjas nusprendė savo jėgas išmėginti ir kiek kitokiame žanre. 

„Manau, kad klasikinio balso pastatymo, profesionalaus dainavimo šiuolaikinėje Lietuvos pop scenoje labai trūksta. Klausytojas pripratintas prie saldžių murkiančių balsų, kurių be mikrofonų, ko gero, net nesigirdėtų.

Manau vokalas turi skambėti taip, kad bet kokioje erdvėje tave išgirstų be jokių techninių priemonių. – atvirauja Kasparas.

Tačiau pačiam atlikėjui gyvenime teko patirtį balso netekimą siaubą. Kasparas buvo priverstas metams laiko nutraukti studijas LMTA dėl rimtos balso stygų ligos. Tik stebuklo dėka šiandieną dainininkas gali drąsiai žengti į sceną. 

Kasparas Damulis klausytojams pristato savo debiutinę dainą „Dovanok“. Kūrinys persmelktas tauraus ilgesio ir išgyvenimų, kurie Kasparui labai reikšmingi ir svarbūs. Dainininkas tikisi, kad daina bus pamėgta klausytojų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: ar panaikinta PVM lengvata tikrai žlugdo maitinimo verslą?