Išgirskite: „Pinup Girls“ pristato dainą, sukurtą su švedais ir Donatu Montvydu

Šiandien merginų grupė „Pinup Girls“ savo gerbėjams pristato naujieną – kūrinį „Ar tu girdi“, prie kurio kūrybos prisidėjo ne tik užsienio prodiuseriai, bet ir vienas geriausių šalies atlikėjų Donatas Montvydas.

 „Pinup Girls“.<br> D.Ščiukos nuotr.
 „Pinup Girls“.<br> D.Ščiukos nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Nov 6, 2017, 3:02 PM, atnaujinta Nov 6, 2017, 3:07 PM

Naujausiam Simonos Nainės ir Viktorijos Sutkutės kūriniui vaizdinį apipavidalinimą sukūrė talentingas kinematografas Petras Skukauskas. 

Jau daug metų gyvuojanti merginų grupė kiekvieną kartą sugeba savo gerbėjus pradžiuginti ir netgi nustebinti kokybiškais ir naujausias muzikos tendencijas atitinkančiais kūriniais, kurių ne vienas yra tapęs grojamiausiais radijo hitais šalyje.

Naująjį grupės kūrinį „Ar tu girdi“ padėjo sukurti Švedijos prodiuseriai, o prie dainos teksto kūrybos prisidėjo atlikėjai Donatas Montvydas ir Rūta Lukoševičiūtė.

„Ši daina labai puikiai atspindi dabartines mus. Turiu omenyje, kad esame atradę pačias tikriausias ir natūraliausias savo puses. Net ir kalbant apie dainas – jos yra tokios, kokias mes pačios ir įsivaizduojame. „Ar tu girdi“ kūrinys – šiuolaikiškas skambesys, verčiantis pajudėti ir netgi nukeliantis į naktinį gyvenimą. Šiek tiek jau tokį linksmą, bet ramesnį“, - šypsosi atlikėja Simona Nainė.

Pasak „Pinup Girls“ narės Viktorijos Sutkutės, ši daina turi ir gilesnę prasmę. Joje pasakojama apie svajonių siekimą, adresuotą jaunam žmogui.

„Ši daina yra apie jaunimą. Jauni žmonės dažnai jaučiasi nesuprasti ir neišgirsti. Ši daina, mano nuomone, ne tik leidžia pasilinksminti ir gerai praleisti laiką, tačiau ir skatina judėti savo svajonių ir tikslo link“, - atvirauja atlikėja.

Naujausios dainos  „Ar tu girdi“ vaizdiniame dainos apipavidalinime įsiamžino ir pačios grupės merginos S.Nainė ir V.Sutkutė. Jos linksmai šėliodamos leidosi naktinio Vilniaus gatvėmis. Šiuos vaizdus užfiksavo kinematografas Petras Skukauskas.

„Šį kartą norėjosi dainą iliustruoti ir perteikti tą energiją, kurią spinduliuojame ir pačioje dainoje. Buvo labai linksmas filmavimas, kurio rezultatu labai džiaugiamės. Tikimės, kad šie vaizdai išspaus šypseną net niūriausią rudens ar žiemos dieną“, - sutartinai teigia Simona ir Viktorija.

Kviečiame įvertinti naują „Pinup Girls“ kūrinį „Ar tu girdi“:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.