Antradienio vakarą Vilniuje - su „Tvin Pykso“ žvaigžde kūrinį įrašęs King Dude

Nors pseudonimas King Dude skamba pretenzingai, sunku būtų atlikėją King Dude kaltinti pagyrūniškumu ir susireikšminimu.

 King Dude.<br> Koncerto rengėjų nuotr.
 King Dude.<br> Koncerto rengėjų nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Nov 7, 2017, 1:37 PM, atnaujinta Nov 7, 2017, 1:41 PM

Mat King Dude iš tikrųjų yra tamsaus, okultizmu ir cigarų dūmais persmelkto neofolko karalius, šiuo faktu įtikinęs ir liaupsių jam negailinčius užsienio žurnalistus, ir niūresnius Lietuvos melomanus, ir kolegas muzikantus, tokius kaip „Tvin Pykso“ garso takelį įdainavusią Julee Cruise.

Šiandien, antradienio vakarą, jis tuo faktu įtikins ir jus – jeigu užsuksite į jo koncertą „Kablyje“.

Į Vilnių atlikėjas atvyksta pristatyti savo naujausio albumo skambiu pavadinimu „Sex“ ir kartu su „Kablyje“ jau viešėjusiu Drab Majesty įrašyto singlo „Who Taught You How To Love“. Pasak internetinio žurnalo „Noisey“, atsakymas į šį singo pavadinime įvardintą klausimą yra tik vienas – jus mylėti išmokys pats King Dude, tereikia išgirsti bent keletą dainų iš „Sex“. 

Keista, tačiau iki gebėjimo suteikti meilės tamsusis dainius atėjo iš itin tamsios ir šiurkščios muzikos pasaulio – death metal grupės „Book of Black Earth“, hardkorą grojusio projekto „Teen Cthulhu“ bei juodojo metalo kolektyvo „Cross“.

Nesunku suprasti, jog nei idėjų, nei patirties atlikėjui netrūksta – netrūksta ir kitų muzikantų, norinčių kartu įrašyti bendrų kūrinių. Taip atsirado singlas su jau minėta diva J.Cruise, taip atsirado ir leidiniai su Chelsea Wolfe, „Urfaust“ bei „(dolch)“. Kai nekuria muzikos, King Dude prižiūri savo leidybinę bendrovę „Not Just Religious Music“ ir netgi nuosavą drabužių liniją „Actual Pain“.

Tokiam svečiui reikia ir tinkamo apšildymo, todėl scenoje prieš jį pasirodys Vilniaus postpanko viltis ir perspektyva, talentingieji „Pindrops“, renginio organizatorių įvardinti kaip „metų atradimas“. Tamsiosios muzikos karalius ir jo garbės sargyba „Kablyje“ jūsų lauks šiandien, lapkričio septintąją, nuo aštuntos vakaro.

 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: kandidatų į prezidentus debatai – ar ryškėja skirtumai?