Vytautui Šiškauskui – džiugi žinia

Scenos legendos Vytauto Šiškausko pristatyti nereikia. Jį žino ir vyresni klausytojai, ir jaunimas. Dainininkas visada jautė jų meilę ir tai, kad į jo koncertą Vilniuje išpirkti visi bilietai, atlikėjui tapo malonia žinia, kuri Vytautą pasiekė antradienį.

 V.Šiškauskas.
 V.Šiškauskas.
  V.Šiškauskas.
  V.Šiškauskas.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Nov 15, 2017, 2:33 PM

„Kiekvienas atlikėjas gali pasvajoti apie tokį palaikymą. Esu nuoširdžiai sujaudintas, kad mano dainų ir muzikos gerbėjai išpirko visus bilietus į koncertą „Compensa“ salėje. Kiek man žinoma, buvo pastatytos net papildomos vietos, bet ir jų akimirksniu nebeliko“, – džiaugėsi Vytautas.

Pasak V. Šiškausko turo organizatorių, bilietų pardavimai į Lietuvos šlagerių karaliaus šou gali įeiti į istoriją. „Turbūt pirmą kartą „Compensa“ salės istorijoje daugiau bilietų buvo pirkta ne internetu, o kasose. Daug pirkėjų – brandaus amžiaus klausytojai, tačiau aktyviai bilietus pirko ir jauni žmonės. Fantastiška naujiena, jog Vytautui pavyko pritraukti įvairią auditoriją“, – džiaugėsi V. Šiškausko koncertų turo organizatoriai.

Beje, pastebima, jog turą „Gražiausi metai – geriausios dainos“ po didžiąsias Lietuvos arenas Vytautas rengia savo 60-ečio proga, be to, šiemet atlikėjas mini ir gražų 40-ąjį jubiliejų scenoje. Koncertuose Vytautas atliks garsiausius savo hitus, atnešusius jam fenomenalų populiarumą.

Atlikėjui akomponuos profesionalių muzikantų būrys – VDU styginių instrumentų orkestras ir ritmo grupė. Publikai ruošiamos ir netikėtos muzikinės staigmenos bei improvizacijos. Tie, kas dar nespėjo įsigyti bilietų į V. Šiškausko turą po didžiąsias šalies koncertų sales, dar gali tai padaryti kituose Lietuvos miestuose. Šou Kaune, „Žalgirio“ arenoje, vyks jau lapkričio 25 dieną, „Švyturio“ arenoje Klaipėdoje – gruodžio 8-ąją, o Šiaulių arenoje Vytautas surengs pasirodymą prieš pat Naujuosius metus – gruodžio 29 dieną.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.