Į Lietuvą atgabentas SEL koncerto robotas išgąsdino Egidijaus Dragūno sūnų

Iki grandiozinio SEL 25-ojo gimtadienio šou liko vos kelios savaitės. Intensyviai didžiausiam iki šiol organizuotam koncertui besiruošiantis grupės lyderis Egidijus Dragūnas patvirtino, kad Lietuvoje jau yra pagrindinis šou koziris – titaninis robotas. Tačiau atlikėjas griežtai atsisako suteikti daugiau informacijos.

SEL koncertą Kaune surengs gruodžio pradžioje.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
SEL koncertą Kaune surengs gruodžio pradžioje.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Nov 16, 2017, 12:57 PM, atnaujinta Nov 16, 2017, 1:01 PM

Vos pradėjus sklisti informacijai, jog SEL scenoje pasirodys su dviem robotais, iš kurių vienas skraidys, gerbėjai nori sužinoti daugiau detalių apie Lietuvoje dar nenaudotus scenos elementus.

„Esu kategoriškas šiuo klausimu. Griežtai atsisakau suteikti bet kokią informaciją apie šou naudojamus robotus. Taip darau dėl to, kad žmonės pajustų neįtikėtiną jausmą išvydę tai, ką ruošiu. Galiu pasakyti tik viena – pamatęs tai mano sūnus labai išsigando“, - juokiasi E.Dragūnas.

Neoficialiais duomenimis, šio jau sumontuoto titaninio roboto vertė – 1.5 mln. eurų, jis 3 metrų aukščio, Lietuvą pasiekė prieš kelias dienas. Čia saugiai bus laikomas iki pat 25-ojo SEL gimtadienio, kuris vyks „Žalgirio“ arenoje, Kaune, gruodžio 2 dieną.

Kas apie SEL koncertą žinoma iki šiol? Jo trukmė – daugiau nei 2 valandos. Renginio metu E.Dragūnas pasirodys su savo muzikantų komanda, kurią vadina geriausia pasaulyje. Pasirodymą stebėti galės ribotas skaičius žmonių - tik 15 tūkstančių. 

Iki šiol kelis kartus pasiekto SEL rekordo „Žalgirio“ arenoje nepavyko pagerinti jokiems lietuvių ar užsienio atlikėjams. 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.