Išgirskite: dainininko Sashos Songo pusseserė pradėjo solinę karjerą ir pristatė vaizdo klipą

Visai netrukus jaunosios kartos atlikėja Lina Žilinskaitė pradeda solinę karjerą ir pristato pirmą savo solinį kūrinį „Artimos Sielos“. Atlikėja iki šiol slėpėsi už vyresniojo „muzikinio brolio“ savo pusbrolio Sasha Songo peties. Bet kaip sako pati Lina – „ Atėjo laikas „ išleisti į dienos šviesą“ savo kūrybą. Noriu, kad mane žinotų, bei vertintų, kaip Liną, o ne Sasha Song pusseserę“.

 Sasha Songas.<br>V.Gervės nuotr.
 Sasha Songas.<br>V.Gervės nuotr.
Lina Žilinskaitė.<br>A.Dzimidavičiaus nuotr.
Lina Žilinskaitė.<br>A.Dzimidavičiaus nuotr.
Lina Žilinskaitė.<br>A.Dzimidavičiaus nuotr.
Lina Žilinskaitė.<br>A.Dzimidavičiaus nuotr.
 Sasha Songas.<br>V.Gervės nuotr.
 Sasha Songas.<br>V.Gervės nuotr.
 Sasha Songas.<br>V.Gervės nuotr.
 Sasha Songas.<br>V.Gervės nuotr.
Daugiau nuotraukų (5)

Lrytas.lt

Nov 21, 2017, 2:11 PM

„Nerealus jausmas, kai ilgą laiką sėdi studijoje ir kuri, generuoji idėjas, kaip galėtum nustebinti savo busimą klausytoją. Kiekvieną kartą užplūsta labai geros emocijos, ypatingai, kai išvysti savo kūrinį ir matai, kad ir kitiems patinka . Tai yra ta varomoji jėga, dėl kurios verta daryti tai, ką darau“, – atviravo atlikėja Lina Žilinskaitė.

„Kai rašiau šią dainą norėjau priminti apie paprastą, vaikišką, nuoširdžią meilę, bet perskaičius tekstą iš naujo supratau, kad niekas visgi nepasikeičia. Ir senas, ir jaunas kuomet įsimyli, myli taip pat paprastai ir nuoširdžiai. Labai tikiuosi, kad mano klausytojai šiame kūrinyje atras kažką sau“.

„Labai vertinu Sasha Song pagalbą man, jaunai atlikėjai. Nuo mūsų bendravimo pradžios užsimezgė labai artimas ryšys, kurio dėka gimė ir bendras kūrinys. Džiaugiuosi, kad galiu būti dalimi to, ką išvys Sashos gerbėjai“, – džiaugsmo neslėpė Lina.

„Vieną dieną atėjo Lina ir parodė tekstą. Iš karto supratau, kad ji net tik puiki vokalistė, bet ir puikiai rašo. O prieš mano akis labai stiprus kūrinys. Jis juk apie meilę. Kaip banaliai beskambėtų, bet be meilės mes gyventi negalime. Todėl pasiūliau sukurti šitiems nuostabiems žodžiams romantišką muziką ir melodiją. Šis kūrinys turi viską ko reikia, gerą ritmą ir isimenančią melodiją. O ir klipas man atrodo labai šiltas ir jaukus“, – atvirai dėstė žinomas dainininkas.

„Geras jausmas matyti Liną augančią, pražįstančią kūryboje. Ji talentinga, charizmatiska, Lina turi viską ko reikia geram atlikėjui. Suprantu, kad pradėjusi solinę karjerą jinai skirs mažiau laiko mūsų bendriems projektams, bet aš neatsisveikinu. Jinai ir toliau dainuos mano pritariamuosiuose vokaluose. Matau jos pradžios nerimą. Aš seniai šiame versle, todėl raminu, kad ne viskas iš karto, reikia išdirbt. Ši daina geras startas, džiaugiuosi už Ją. Lina moka gerai išjausti dainą, Svarbiausia, kad klausytojai jos kūryboje atrastu kažką sau. Noriu, kad Ją matytų. Trumpai tariant, manau, kad šita daina parodo, kaip Lina gerai kuria“,- negailėjo gražių žodžių populiarus atlikėjas Sasha Song.

Atlikėja Lina Žilinskaitė kartu su Sasha Song prieš pusmetį dalyvavo Eurovizijos atrankoje su kūriniu „Never felt like this before“. Pastarasis kūrinys sulaukė ne tik didelio gerbėjų dėmesio, bet ir užkopė į radijo stočių populiariausiųjų viršūnes.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
REPORTERIS: sulaikyti asmenys, įtariami L. Volkovo užpuolimu