Iki šou Kaune dienas skaičiuojantis E. Dragūnas: „Duok žmonėms daug ir tu gausi atgal“

Artėja didžiausias SEL renginys istorijoje – 25-asis gimtadienis. Grandiozinė šventė gruodžio 2-ąją vyks Kauno „Žalgirio“ arenoje. Iki renginio likus vos 10 dienų, gimtadienio organizatoriai atskleidžia 10 faktų apie renginį, solidžią sukaktį švenčiančią SEL bei jos lyderį Egidijų Dragūną.

E.Dragūnas.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
E.Dragūnas.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
E.Dragūnas.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
E.Dragūnas.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
E.Dragūnas.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
E.Dragūnas.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
E.Dragūnas.<br>M.Patašiaus nuotr.
E.Dragūnas.<br>M.Patašiaus nuotr.
E.Dragūnas.<br>Instragram nuotr.
E.Dragūnas.<br>Instragram nuotr.
E.Dragūnas.
E.Dragūnas.
E.Dragūnas.
E.Dragūnas.
E.Dragūnas.
E.Dragūnas.
Daugiau nuotraukų (8)

Lrytas.lt

Nov 22, 2017, 10:57 AM, atnaujinta Nov 22, 2017, 11:27 AM

Scenoje – du robotai. Iki grandiozinio šou likus kiek mažiau nei dviem savaitėms, paaiškėjo, kad SEL 25-ajame gimtadienyje kartu su grupe „Žalgirio“ arenoje bus du robotai. Vienas skraidys, o kitas – 1.5 milijono eurų vertės titaninis robotas – ruošia staigmeną scenoje. Tai bus sudėtingiausias šou SEL istorijoje. „Renginys išties bus didžiausias ir stipriausias, nes kuo daugiau gyveni, tuo labiau tobulėji. Šou bus sudėtinga įgyvendinti visomis prasmėmis, dėl jo surinkta fantastiška komanda. Tai bus 25 metų įdirbio ir mūsų patirties rezultatas.“ Pinigų negaila. Nors yra manančių, kad SEL lyderis į savo šou investuoja per daug pinigų, su tuo Egidijus nesutinka.

„Visada vadovaujuosi viena formule: „Duok žmonėms daug ir tu gausi atgal.“ Niekada gyvenime nesistengiau apgauti. Visada norėjau ir noriu savo darbą padaryti iš širdies. Man didžiausias apdovanojimas, kai žmonės po šou sako: „Oho, buvo labai gerai!“ Repetuoja itin dažnai, tai veikia kaip terapija. Iki grandiozinio SEL šou likus nedaug laiko, E.Dragūnas su komanda kone kasdien repetuoja būsimą pasirodymą. „Jei būna labai bloga nuotaika, po SEL repeticijos jaučiuosi kaip po geriausios terapijos. Matyt, taip yra todėl, kad SEL muzikoje per metus įkraunama daug išgyvenimų, kurie vėliau perteikiami muzikos garsais. Per poros valandų repeticiją su grupe aš galiu ir verkti, ir šypsotis. Mane užplūsta ypatinga energija.“

Šou pasaulyje nuo 15-os. Grupės SEL lyderis Egidijus Dragūnas į pramogų verslą pateko būdamas paaugliu. Pirmasis prodiuseris – Andrius Mamontovas.

„Karjeros pradžioje dirbau su pačiu populiariausiu ir geriausiu Lietuvos atlikėju Andriumi Mamontovu. Jis prodiusavo pirmą SEL albumą. Matyt, turiu gabumų, jei būdamas 15 metų sugebėjau patraukti tokio žmogaus dėmesį.“ Tikslas – užsienio festivaliai. SEL lyderis E.Dragūnas siekia, kad per artimiausius kelis metus jo grupė būtų pakviesta į tarptautinius užsienio festivalius. Tik už lietuvių kalbą. Nors daugelis atlikėjų bando dainuoti angliškai, E.Dragūnas įsitikinęs, jog reikia puoselėti nuostabią lietuvių kalbą.

„Jei „Rammstein“ gali visur koncertuoti vokiškai, tai SEL gali koncertuoti užsienyje lietuviškai. Mes tikrai turime ką parodyti.“ Aplankė vaikų globos namus ir padovanojo bilietus. Aktyviai filantropinę veiklą palaikantis SEL lyderis ir prieš koncertą Kaune išlaikė tradicijas – praėjusią savaitę E.Dragūnas aplankė Kauno vaikų globos namus.

Šiai ir dar 4 skirtingoms įstaigoms, kurios rūpinasi globos namuose augančiais vaikais, padovanojo kelis šimtus bilietų į 25-ąjį gimtadienį. Naujas kūrinys – netrukus. Neseniai apie duetą su atlikėju Donatu Montvydu pranešęs E.Dragūnas atskleidė, jog būsimą dainą gerbėjai išgirs jau labai greitai. „Šiuo metu mūsų daina yra Jungtinėse Amerikos valstijose. Ten vyksta galutiniai dainos suvedimo darbai įrašų studijoje.“

 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: Lietuvos narystės NATO metinės – ar iššūkių daugiau?