Solinę karjerą sustabdęs Markas Palubenka grįžta su nauju projektu „Apola“

Dar šių metų pradžioje atlikėjas Markas Palubenka  pranešė stabdantis savo solinę karjerą – jis nusprendė nebegroti ir nebekurti po savo vardu, pasakyti „sudie" elektroninės muzikos elementams ir kurti tik akustinę muziką.

 Markas Palubenka.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
 Markas Palubenka.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Nov 24, 2017, 10:31 AM, atnaujinta Nov 24, 2017, 10:33 AM

Tad, kaip ir žadėjęs, jau lapkričio 24 d. profesionalaus meno namuose „House of Puglu“ Markas pristatys naują savo akustinį projektą „Apola“.

„Nuo žiemos pabaigos vis dvejojau, ką čia nuveikus su muzika, ir po daugybės bandymų ir pokalbių su kitais atradau nišą - akustinis skambesys, daug aidų ir noras perteikti bent kažkokį kosminį pojūtį, jei toks išvis yra. Taip atsirado "Apola", reiškiantis kažką tarp "Apollo" erdvėlaivio ir keliautojo Marko Polo“, – apie savo naują projektą sako Markas.

Pasak muzikanto, šiuo projektu jis nori perteikti patirtį, kurią žmonės su savimi nešasi po ypatingo filmo, dainos, klipo, koncerto ar baleto ir žada klausytojams pateikti akustinį skambesį, išgludintą iki pat smulkmenų. „Bus tiesiog puiku“, – intriguoja atlikėjas.

Paklaustas ar „Apola“ bus vienkartinis projektas, Markas sako: „ Projektas tuo ir ypatingas, kad tęsiu jį tol, kol skambės mano gitara, ir kol žmonės bus nusiteikę bent kažką patirti“.

Naują savo projektą „Apola“  Markas Palubenka pristatys jau Lapkričio 24 d. 19:00 val. profesionalaus meno namuose „House of Puglu“. Gyvo garso pasirodymo „APOLA: trio live“ metu Markas scenoje pasirodys drauge su Kristupu Kmitu - būgno ir lazdelės meistru. Kviesdamas į „Apola“ pristatymą Markas ragina nepamiršti juoko: „Nes be juoko žmonės tiesiog daugiau valgytų“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.