„Mokinukių“ įkūrėja Laima Lapkauskaitė subūrė naują merginų grupę

Šiais metais pramogų pasaulyje nuskambėjo naujiena: buvo suburta nauja paauglių grupė pavadinimu „Mergaitės iš Majamio“. Joje – 4 narės iš Marijampolės regiono. „Norime, kad pirmiausiai išgirstų mūsų dainą. O vėliau prisistatysime ir pačios“, – šių metų liepos mėnesį sakė ketveriukė, kurią sudaro Gabija, Aira, Karina ir Augustė. Dabar merginos ne tik parodė savo veidus, bet ir intriguojantį debiutinį vaizdo klipą. Taip pat paaiškėjo, kas rūpinasi jaunųjų dainininkių karjera.

 Nauja merginų grupė.
 Nauja merginų grupė.
 Nauja merginų grupė.
 Nauja merginų grupė.
 Nauja merginų grupė.
 Nauja merginų grupė.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Dec 1, 2017, 2:53 PM

Laima Lapkauskaitė – šio žmogaus pramogų pasaulyje nereikia pristatinėti. Tai puiki pedagogė, prodiuserė, savo darbą ir laiką paaukojusi talentingiems žmonėms. Itin žinomas grupes „Mokinukės“ ir „Studentės“ subūrusi Laima dabar ėmėsi naujo ambicingo projekto – paauglių kolektyvo „Mergaitės iš Majamio“.

„Tikiu šiomis atlikėjomis. Su jomis dirbu ne vienerius metus, dabar jos jau pasirengusios pramogų pasauliui“, – sakė L.Lapkauskaitė.

„Mergaitės iš Majamio“ su jauduliu pristato naujausią savo darbą: dainą „Ką dabar manai?“, kuriai su režisieriumi Armu Rudaičiu nufilmavo pirmąjį vaizdo klipą.

„Jo istorija labai gyvenimiška. Berniukas-saldainiukas suvilioja 4 merginas ir su jomis draugauja vienu metu. Viskas gražu iki tos akimirkos, kol panelės, kurias suvaidinome mes, sužino viena apie kitą. Klipo pabaigoje nutinka taip, kaip ir dažniausiai būna gyvenime. Kviečiame peržiūrėti vaizdo klipą ir sužinoti, kaip šis meilės penkiakampis baigiasi“, – sako pačios grupės narės.

Vaizdo klipo filmavimo darbai vyko Suvalkijoje, kur gimė ir auga visos „Merginos iš Majamio“. Skirtingose lokacijose kelias dienas filmuotas darbas pareikalavo didelių komandos pastangų. „Bet buvo tikrai verta. Labai įdomi patirtis. Dabar jau pristatome sumontuotą galutinį variantą“, – sako Gabija, Aira, Karina ir Augustė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.