Pilnas arenas renkantis V. Šiškauskas gimtadienį švęs Klaipėdoje: laukia staigmena

Šie metai Lietuvos dainiui Vytautui Šiškauskui – ypatingi. Scenos legenda švenčia 40 metų sukaktį scenoje ir savo 60-ąjį jubiliejų.

Vytautas Šiškauskas.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Vytautas Šiškauskas.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2017-12-04 17:13, atnaujinta 2017-12-04 17:19

Vyras šią sukaktį paminės taip, kaip ir daugelis atlikėjų, - scenoje. Į savo jubiliejaus šventę vyras kviečia visus klaipėdiečius. Koncertas vyks jau šį penktadienį, gruodžio 8 dieną, „Švyturio“ arenoje.

Po sausakimšų koncertų Vilniuje ir Kaune V.Šiškausko turo organizatoriai skelbia džiugią naujieną gerbėjams. Paskelbta, kad organizuojami papildomi koncertai Panevėžyje kovo 3-ąją ir Alytuje, išskirtinę dieną – kovo 8-ąją.

„Vytautas labai patenkintas koncertais. Kiekvienam atlikėjui malonu savo šou matyti pilnas sales, džiugius žmonių veidus, išgirsti šūksnius „pakartoti“. V.Šiškauskas yra dėkingas jį nuoširdžiai palaikantiems gerbėjams ir tikisi pamatyti juos savo koncertuose , kurie vyks Klaipėdoje, Šiauliuose, Panevėžyje bei Alytuje“, - sako turo rengėjai.

Beje, jie išdavė, kad Klaipėdoje vyksiantis Vytauto koncertas bus išskirtinis, nes kaip tik tomis dienomis žinomam dainininkui sueina 60 metų.

„Jam ruošiame staigmeną, bet jeigu ją išduodime, neliks jokios intrigos“, - šyptelėjo Vytauto komandos atstovai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.