Išgirskite: „Eurovizijos“ atrankų dalyvė Otreya pristato netikėto stiliaus dainą

Netikėta roko ir elektroninės muzikos sąjunga: muzikos prodiuseris Donatas Tamašauskas - Dzouns kartu su poproko stiliaus atlikėja Otreya pristato bendrą kūrinį „Take Off“. 

 Dainininkė Otreya ir elektroninės muzikos kūrėjas Dzouns.<br> Nuotr. iš asmeninio albumo.
 Dainininkė Otreya ir elektroninės muzikos kūrėjas Dzouns.<br> Nuotr. iš asmeninio albumo.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2017-12-07 12:16, atnaujinta 2017-12-07 12:19

Atlikėjai tikisi, kad kūrinio skambesys, labiau transliuojantis ramybę, klausytojų grojaraščiuose skambės ne tik artėjančių gražiausių metų švenčių ir susikaupimo laikotarpiu, bet ir jam pasibaigus.

„Kai netikėtai gavau pasiūlymą iš Donato pabandyti „kažką naujo“, trumpam išlipti iš komforto zonos – ilgai nesvarstydama sutikau. Šiuo gyvenimo laikotarpiu noriu išbandyti save įvairiuose muzikiniuose stiliuose ir įnešti į savo gyvenimą minimalaus „nepatogumo“. Todėl šis elektroninės muzikos eksperimentas yra pirmas, tačiau ne paskutinis mano iššūkių sąraše“, - intriguoja pasirodymais „Eurovizijos“ atrankose į save dėmesį atkreipusi atlikėja, kuri anksčiau buvo žinoma Ugnės Smile slapyvardžiu.

„Tiesą sakant, aš jau labai senai svajojau sujungti jėgas su sąlyginai priešingo muzikos pasaulio, roko stiliaus, atstovu ir sukurti kažką bendro, kažką gražaus. Ir štai „Eurovizijos“ atrankose pamatęs Otreyą, sau pasakiau – o, va čia tai vokalo spalva! Kada nors...“, - šyptelėjęs atvirauja elektroninės muzikos kūrėjas Dzouns.

Taigi, atlikėjai, sujungę du skirtingus pasaulius į vieną, pristato šios sąjungos rezultatą – kūrinį „Take Off“:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.