Egidijus Dragūnas prabilo apie M.A.M.A 2017 nominacijas: „Aš esu kiečiausias“

Pirmadienį oficialiai paskelbti M.A.M.A 2017 nominacijų penketukai. Grupė „SEL“ yra minima metų geriausios koncertinės grupės / atlikėjo kategorijoje. Tai išgirdęs Egidijus Dragūnas buvo geros nuotaikos, jam būdingu stiliumi įvertino savo konkurentus ir pasidalino didingais kitų metų planais.

SEL pasirodymas<br>G.Šiuparys
SEL pasirodymas<br>G.Šiuparys
SEL koncertas Vilniuje.<br>Indrė Pix / Prokadras.lt nuotr.
SEL koncertas Vilniuje.<br>Indrė Pix / Prokadras.lt nuotr.
SEL koncertas Vilniuje.<br>Indrė Pix / Prokadras.lt nuotr.
SEL koncertas Vilniuje.<br>Indrė Pix / Prokadras.lt nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

2017-12-19 15:24

Į M.A.M.A 2017 metų geriausios koncertinės grupės / atlikėjo apdovanojimą pretenduoja: Ten Walls, „Leon Somov & Jazzu“, „Lilas ir Innomine“, „G&G Sindikatas“ ir „SEL“.

„Aš dar tik nominuotas? Maniau, „SEL“ vardą jau ištatuiravo ant M.A.M.A statulėlės, – juokėsi E. Dragūnas. – Iš tiesų bus labai įdomu. Visų pirma, reikia pasakyti, kad visi šios kategorijos nominantai yra labai talentingi, ambicingi, vien pagalvojus apie tai, kas yra Marius Adomaitis-Ten Walls. Tai žmogus, kuris pirmas parodė pasauliui save. Apmaudu dėl visų piktų žmonių, kurie jam kiša pagalius į ratus, bet aš tikiu, kad jis atsities. Tik noriu palinkėti, kad žinotų, kas yra jo draugai, o jie yra jo namuose, o ne svetur.“

Vėliau Egidijus perėjo prie „Leon Somov & Jazzu“. „Jazzu yra gimusi tą pačią dieną, kaip ir aš. Kažkada penktą ryto esame kalbėjęsi apie muziką, apie viską. Norėčiau, kad tai grįžtų atgal ir mes vėl galėtume pasikalbėti, – šypsodamasis dėstė E. Dragūnas. – O su Svaru mes mokėmės vienoje mokykloje, kaip ir su Marijonu... „G&G Sindikato“ švarumas ir propaganda yra neįkainojami. Linkiu, kad jie išliktų tokie, kokie yra.“

Šiek tiek kebliau E. Dragūnui buvo vertinti kitą reperių grupę – „Lillas ir Innomine“. Atlikėjas nuoširdžiai prisipažino nepažįstantis jų muzikos.

„Bet tai yra naujas fenomenas ir aš pažadu jų pasiklausyti“, – patikino Egidijus.

Iš penkių nominantų liko aptarti tik jo paties kūną ir sielą – „SEL“.

„Ką galiu pasakyti? Aš esu kiečiausias iš jų visų, būkim biedni, bet teisingi! – juokėsi E. Dragūnas. – Rezultatai kalba už save: daug grojome, surinktos arenos. Ir, kas labai svarbu, aš nesu čia vienas. Šalia manęs – didelė gabių, jaunų žmonių komanda, kuri atstovauja viską nuo-iki. Ačiū, kad mes nominuoti, judame į priekį ir dar nustebinsime.“

Stadioninė grupė „SEL“, anot lyderio, turi visiškai šviežią idėją kitiems metams. „Kas „Instagrame“ seka mergas, kas papus, o aš seku technologijas. Šiandien šnekame, kaip pagaminti mašiną... Tai, ką pristatysime pasauliui, bus labai įdomu, nes nėra jokių analogų“, – užuominomis kalbėjo E. Dragūnas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.