Pamatykite: Sasha Song prieš šventes pristato dainos „Šią naktį per Kalėdas“ klipą

Gausybės muzikinių projektų dalyvis ir laimėtojas, 2009 metų Eurovizijos finalistas Sasha Song šią savaitę pranešė verčiantis naują puslapį savo karjeroje. Šiandien pristatomas jo naujas vaizdo klipas kalėdinei dainai „Šią naktį per Kalėdas “.

Dainininkas Sasha Songas.
Dainininkas Sasha Songas.
Tomo Bauro nuotr.<br>Atlikėjas Sasha Song.
Tomo Bauro nuotr.<br>Atlikėjas Sasha Song.
Sasha Songas.<br>„OKTO Photography“ nuotr.
Sasha Songas.<br>„OKTO Photography“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

2017-12-23 17:16, atnaujinta 2017-12-23 18:05

Pasak atlikėjo, šis kūrinys neatsirado greitai ir spontaniškai. Tai ilgo darbo studijoje rezultatas.

„Pradėjęs kurti šią dainą, jau nuo pirmų akordų supratau, kad ji kitokia. Labai artima man asmeniškai ir turinti išskirtinio žavesio. Kūriau šią dainą su dideliu užsidegimu, nes supratau, jog jei ji tokia artima man, turėtų patikti ir mano klausytojams, paliesti ir sušildyti jų širdis. Buvo etapų, kai maniau, jog vaizdo klipas taip ir neišvys dienos šviesos. Tačiau neketinau pasiduoti.

Kūrinys „Šią naktį per Kalėdas“- tai lyg metafora, atspindinti santykius, kurie yra kupini išbandymų, pasvarstymų, dvejonių.

„Kartais susipyksti su brangiausiu žmogumi, nenori kalbėtis, nugali principai, išdidumas, lauki jo atsiprašymo, tačiau galiausiai supranti, kad ir pats privalai žengti pirmą žingsnį, rasti kompromisą, ieškoti išeities, nes šis žmogus tau yra namai. Dainos pabaigoje būtent tai ir akcentuojama“, – apie kūrinio prasmę pasakoja dainininkas.

Atlikėjas Sasha Song atvirauja, kad naujasis vaizdo klipas – tai jo paties jausmų veidrodis, tačiau atspindi tik vieną jo pusę – ramią, rimtą, svajingą ir menišką.

„Dainoje daug šilumos – tai norėjome parodyti ir vaizdo klipe. Labiausiai linkiu, kad per Kalėdas Lietuvos žmonės turėtų galimybę susitikti, susimatyti su savo artimaisiais. Juk tiek šeimų skiria jūros marios. Linkiu, kad per gražiausias šventes būtumėt su tuo žmogumi, su kuriuo šilta ir gera, o širdyje dega jauki ugnelė. Ši daina man tarsi transo seansas, klausydamas jos ir dainuodamas kaskart kažkur išskrendu…“, – atvirauja atlikėjas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.