Donatas Montvydas turi džiugių naujienų savo gerbėjams

Antrąją Kalėdų dieną įvykęs dainininko Donato Montvydo muzikinis šou, atrodo, nepaliko abejingų. Daugiatūkstantinė minia arenoje šėlo pagal žinomiausias dainas, o didžiausia intriga tapo kūrinio „Nieko verta“ premjera ir jo atlikimas be grupės SEL lyderio Egidijaus Dragūno.

D.Montvydas.
D.Montvydas.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 29, 2017, 3:11 PM

Vienas garsiausių šalies dainininkų D. Montvydas ne tik įrodė, kad gali nustebinti visko mačiusią publiką, bet ir išlieka labai artimas su savo klausytojais ne tik akustiniuose koncertuose, mažose erdvėse. 

Daug atgarsių sulaukęs garsaus dueto kūrinys ir gruodžio 26-osios vakarą nepaliko abejingų – kartu su Donatu bei LED ekranuose pasirodžiusiu Sel’u visa arena kartojo dainos žodžius ir parodė, kad daina per vieną savaitę tapo rekordiškai populiaria. Vien YouTube ji buvo perklausyta daugiau nei 1,6 milijono kartų.

„Džiaugiuosi, kad mums su Egiu pavyko pasiekti savo tikslą. Esu jam dėkingas už šį darbą ir bendrą požiūrį į muzikos kokybę. Atrodo, kad žmonės taip pat tai įvertino“, – džiaugsmo neslepia daininkas.

Šiandien atlikėjas turi daugiau naujienų – jo bei SEL lyderio E. Dragūno gerbėjai naująjį kūrinį „Nieko verta“ jau gali klausytis ir tokiose skaitmeninėse muzikos platformose kaip Spotify ar Apple Music. Per keltą dienų jose kūrinys taip pat buvo perklausytais rekordiškai daug kartų.

D. Montvydas džiaugiasi šiais metais nuveiktais darbais. Tačiau pastarosiomis dienomis jis vis dar gyvena vienintelio šią žiemą surengto šou akimirkomis.

„Esu beprotiškai laimingas tuo, ką su visa didžiule komanda, arba kaip aš vadinu koncertine šeima, pavyko įgyvendinti per šias Kalėdas. Vis dar gyvenu tuo, kas vyko tą vakarą ir noriu padėkoti šio šou režisieriui V. Rumšui, Alytaus miesto cirkui, kaskadininkui T. Ereminui ir visai jo komandai, žonglieriui K. Bujanauskui ir visiems visiems, kurie padėjo sukurti šį šou.

Žinoma, ypatingai esu dėkingas visiems susirinkusiems, kurių dėka ir šiandien gyvenu tomis emocijomis“, – nuoširdžiai dėkoja dainininkas.

Pasak žinomo vyro, tai buvo puikus metų apibendrinimas ir motyvacija naujiems metams dar įspūdingesnių pasirodymų. Tiesa, dainininkas dar vasario – kovo mėnesiais kartu su styginių kvartetu planuoja aplankyti ir keletą praėjusio turo metu neaplankytų miestų.

Ištikimiausius savo gerbėjus dainininkas kviečia ir į jau rytoj vyksiantį paskutinį šių metų koncertą Palangos Kurhauzo salėje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.