SEL vokalistė S. Pankūnaitė pristato solinį klipą ir ruošiasi šturmuoti „Euroviziją"

Silvija Pankūnaitė tarp šventinių koncertų ir pasiruošimo darbų nacionalinės "Eurovizijos" atrankoms rado laiko nufilmuoti Kalėdomis kvepiantį vaizdo klipą savo pirmajai solinei dainai pavadnimu “Awakening”.

 Silvija Pankūnaitė.<br> Nuotr. iš asmeninio albumo.
 Silvija Pankūnaitė.<br> Nuotr. iš asmeninio albumo.
Dainininkė Silvija Pankūnaitė.<br>M.Patašiaus nuotr.
Dainininkė Silvija Pankūnaitė.<br>M.Patašiaus nuotr.
S.Pankūnaitė ir I.Aksionovas.<br>D.Umbraso nuotr.
S.Pankūnaitė ir I.Aksionovas.<br>D.Umbraso nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Jan 4, 2018, 11:06 AM, atnaujinta Jan 4, 2018, 2:01 PM

Tai naujas etapas Silvijos kajeroje.

“Pagaliau pradedu vykdyti sau duotą pažadą ir noriu išlįsti iš už nugaros ir pasirodyti, kaip solo atlikėja”, – apie vieną iš savo tikslų kalbėjo S.Pankūnaitė.

Daininininkė koncertuoja ne tik su pilnas arenas renkančia grupe SEL, jos balsą galėjote išgirsti ir ne viename Daddy Was A Milkman bei Lino Adomaičio koncertuose.

Taip pat Silviją galėjote matyti ne vienos nacionalinės "Eurovizijos" atrankos metu - dainuojančią pritariančiuoju balsu. Šiandien patvirtinta, kad ją galėsite šiemet išvysti Lietuvos nacionalinės "Eurovizijos" atrankose su soliniu pasirodymu - jau vasario 3d. per LRT televiziją.

Daina “Awakening” parašyta užsienio muzikos prodiuserių.

“Pirmą kartą ją išgirdusi iš karto pagalvojau, kaip dainos tekstas atspindi mano šiuo metu jaučiamą poreikį suprasti, ko aš noriu, surasti save muzikoje, nes jau seniai noriu pasirodyti soliniame amplua, bet ne visada užtenka ryžto, tai įgyvendinti”, – savo jausmais dalinasi Silvija.

Naujos dainos pasirodymo emocijų vedama dainininkė pasakoja, kad ji įkvepia siekti savo tikslų ir svajonių: “Būna, dažnai pakalbame, kad kažko norime, bet nepajudiname nei piršto, kad prie to priartėtume nors bent žingsnelį. Šia daina noriu parodyti, kad viskas įmanoma, jeigu tik nori, ieškai ir įdedi pastangų, kad tavo gyvenimas pasikeistų. Linkiu 2018 metais išpildyti nors vieną dalyką, kurio tikrai trokštate”. 

Video klipas nufilmuotas apvažiavus 18 Lietuvos miestų ir miestelių. Pasak atlikėjos, toks filmavimo lokacijų skaičius pasirinktas neatsitiktinai: “Šis miestų skaičius simbolizuoja prasidedančius 2018 metus. Pati idėja važiuoti ir nusifilmuoti prie kalėdinių eglių kilo ir todėl, kad šiuo šventiniu laikotarpiu kažkodėl visi miestai ir žmonės pradeda varžytis: kieno kalėdinė eglutė gražesnė? Kieno dovanos svarbesnės, brangesnės? Kartais pamirštama, kad šventės suvienija žmones ir juos surenka pabūti kartu - nesvarbu, ar bus tos dovanos, ar ne.

Dovana gali būti ir šypsena kitam, gal ir nepažįstamam žmogui. Įsivaizduokite, kaip kam nors taip pakelsite nuotaiką visai dienai”, – toliau savo požiūrį dėsto S. Pankūnaitė.

“Taip pat visų aplankytų miestų taškus žemėlapyje šovė dar viena mintis, bet jos taip iškarto neišduosiu. Viską suprasite pasižiūrėję naujos dainos “Awakening” vaizdo klipą”, – paslaptingai kalba atlikėja.

“Keliaujant per visą Lietuvą, matant nuostabiai papuoštas Kalėdines egles, žmonių reakcijas į filmavimo aikštelę, jaučiant dainuojančius žmones per grupės SEL koncertus arenose, tvirtai galiu pasakyti, kad radau ir parsivežiau tos tikros Kalėdinės nuotaikos į namus”, – džiaugiasi Silvija.

Silvija Pankūnaitė šiais metais turi užsibrėžusi sau ne vieną tikslą, kurį nori įgyvendinti.

“Pirmoji solinė daina - tik pradžia. Šiais metais prižadu pateikti ne vieną staigmeną” – šypsosi Silvija.

“Laukia dar daug darbų ir pasiruošimo nacionalinės "Eurovizijos" atrankai. Daug plušame prie naujų kūrinių, kuriuos taip pat norėsiu pristatyti klausytojams. Šiuo metu jaučiu įkvėpimą ir nenoriu jo paleisti”, – pasakoja atlikėja.

Jos vaizdo klipas - lrytas.lt skaitytojų dėmesiui:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.