Naujas Justino Timberlake'o klipas sutrikdė gerbėjus: „Kas čia buvo?“

Vienas populiariausių pasaulio atlikėjų Justinas Timberlake'as penktadienį paryčiais pristatė naują dainą ir klipą „Filthy“ - kūrinys jo gerbėjus iškart suskaldė į dvi stovyklas.

 J.Timberlake'as po penkerių metų pertraukos išleis naują albumą.<br> R.McGinley nuotr.
 J.Timberlake'as po penkerių metų pertraukos išleis naują albumą.<br> R.McGinley nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 5, 2018, 10:40 AM

Naujas amerikiečių atlikėjo kūrinys anonsuoja jo albumą „Man Of The Woods“, kuris pasirodys vasario 2-ąją.

Tai – didelis įvykis šio dainininko gerbėjams, mat ankstesnis dainininko diskas „The 20/20 Experience“ pasirodė senokai, dar 2013-aisiais.

Šią savaitę atskleista, kad aktorius ir dainininkas vasario 4-ąją dainuos populiariausioje JAV televizijos transliacijoje – amerikietiškojo futbolo Supertaurės finalo pertraukos metu. Tai – bene labiausiai JAV atlikėjų trokštama pasirodymo galimybė, garantuojanti didelį publikos dėmesį.

Albumą išleisiančios leidyklos „Sony Music“ pranešime teigiama, kad „Man Of The Woods“ bus iki šiol ambicingiausias J.Timberlake'o albumas, kuriame susipins tradicinio amerikietiškojo roko ir modernus skambesys.

Prie albumo prisidėjo ne vienas žinomas atlikėjas ir prodiuseris – tarp jų duetas „The Neptunes“ ir dainininkė Alicia Keys.

Penktadienį pristatytą pirmąją albumo dainą prodiusavo Timbalandas – gerai žinomas JAV kūrėjas ir prodiuseris, su kuriuo J.Timberlake'as jau yra bendradarbiavęs anksčiau.

Kūrinio vaizdo klipą režisavo garsus režisierius Markas Romanekas. J.Timberlake'as klipe vaidina technologijų investuotoją, konferencijoje pristatantį naujausią savo kūrinį.

Naujasis vaizdo klipas:

Daugiau nei 32 milijonus albumų pardavusio atlikėjo nauja daina iškart internete sulaukė daug dėmesio, tačiau ją lydi dviprasmiški vertinimai.

Mat kūrinio skambesys atrodo eksperimentinis, jame dominuoja elektroniniai garsai, kiek primenantys vieną ankstesnių Justino albumų „FutureSex/LoveSounds“.

Daliai Justino klausytojų tai patinka, tačiau pasigirdo ir kitokių komentarų.

Vaizdo portale „YouTube“ J.Timberlake'o gerbėjai piktinasi, kad dainos melodija – keista ir neįsimenanti.

„Laukiau, kada pasibaigs įžanga. Po kelių minučių supratau, kad visa daina – kaip įžanga“, - stebėjosi viena komentatorė.

Kitas komentatorius tiesiog didžiosiomis raidėmis užrašė klausimą: „Kas čia buvo?“.

Gerbėjus nustebino ir nauja fotosesija, kurioje Justinas primena po darbo besiilsintį ūkininką. Jos autorius - garsus JAV fotomenininkas Ryanas McGinley.

 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.